Diners Club е първата кредитна карта в света - създадена е през 1950 г. от американския бизнесмен Франк Макнамара. Създадена и разпространявана като бизнес картата на елита, на известните личности от публичното пространство, днес Diners е символ на престиж и сигурност в света на бизнеса.

През май 2005 год. Първа инвестиционна банка закупи 80 % от капитала на "Дайнърс Клуб България" АД и веднага предложи на българския пазар кобрандираната кредитна карта Дайнърс клуб-ПИБ.

През миналата година Дайнърс клуб България съвместно с Първа инвестиционна банка представиха нов продукт на пазара - първите дамски карти Diners Club International First Lady в розов и червен цвят, а от началото на 2008 г. у нас се предлага вече и екслузивната черна кредитна карта Diners Club Prive'. Дайнърс Клуб България изключително акцентира върху персоналното отношение в обслужването на клиентите, както и върху създаването на нови продукти с добавена стойност.

За всичко, което Ви интересува във връзка с картите Дайнърс, развититието на марката или екслузивното обслужване, попитайте:

Анна Ангелова, Изпълнителен директор на Дайнърс клуб България

Визитка

Завършила „Финанси и кредит" в УНСС, гр. София. Дълги години работи в туризма. През 1995 г. започва работа в Международния банков институт към БНБ, след което отново се връща към туризма, като през 1997 г. заема позицията директор „Маркетинг, реклама и развие на продукта" в Балкантурист. През 1999 г започва работа в Първа инвестиционна банка, като специалист „Картови разплащания". През 2003 г. заминава за Македония, където е назначена за директор „Банкиране на дребно" в Унибанка. В края на 2005 се завръща в България на позиция изпълнителен директор на Дайнърс клуб България и заместник директор в дирекция „Картови разплащания" в Първа инвестиционна банка.

Коментари

  1. @ Тодоро Колев Благодарим за Вашия въпрос. Дайнърс Клуб България е в процес на мигриране към нова картова система, подробности за което ще бъдат официално обявени през следващите месеци. Новата картовата система, с която ще работим, ще позволи предлагането на повече възможности и услуги на нашите клиенти. Надяваме се, че желаните от Вас услуги ще бъдат достъпни в края на тази година. Благодарим за проявеното разбиране от Ваша страна. Поздрави, Екип на Дайнърс Клуб България

  2. @ Румен, Благодарим за Вашия въпрос. Дайнърс Клуб България полага усилия и се стреми да разширява мрежата от търговски обекти, в които може да ползвате своята Дайнърс Клуб кредитна карта. Характеристиките на картата, както и начина на погасяване предполагат един по-висок клас клиенти. Независимо от всичко ще вземем предвид Вашата препоръка и ще насочим нашите усилия в тази посока. Поздрави, Екип на Дайнърс Клуб България

  3. Здравейте. Би било чудесно, ако предложите възможност за получаване на месечните извлечения по картите Diners Club чрез електронна поща, вместо на хартия. Също и услугата с потвърждение за плащане чрез sms е много добра. Бих се радвал, ако мога да ползвам тези услуги с картата ми Diners.

  4. Ще се разшири ли списъка на търговските обекти и кога? За сега почти никъде не можеш да си платиш в хранителна верига–магазин с ДК и да си налееш бензин ,освен в ОМВ! Кога да очакваме новости по въпроса!? Успехи!

  5. Здравейте, г-н Казаков, Клубът на Diners Club Prive е различен от ЕГО клуб - общото между тях е индивидуланият и екслузивен начин на обслужване. В началото на тази година заедно с ПИБ лансирахме за първи път на българския пазар черна кредитна карта – Diners Club Prive. Черната карта е най-елитната кредитна карта в световен мащаб и за нея не може да се кандидатства - тя се издава само след покана от страна на ПИБ и Дайнърс клуб България. Diners Club Prive е с лимит до 50 000 евро и с нея картодържателят получава пакет, който включва: Индивидуален ‘Travel’ асистент, който организира пътувания и престой до всяка точка на света; Персонален ‘Shopping’ асистент, който съдейства при покупки и координира връзка със съответен моден консултант в търговските обекти; Consierge услуги - регулярно информиране на клиентите за предстоящи културни програми в страна и чужбина и при интерес на клиентите осъществяване на резервации, закупуване на билети и др. Към картата има още уникална застраховка “Защитени покупки” – лимит на единична щета 3000 евро, агрегатно за година 20 000 евро за карта. При тази застраховка, застрахователят възстановява на картодържателя, всяка финансова загуба, претърпяна в 90 дневен срок от покупка на потребителски стоки, при кражба чрез взлом или грабеж на тези стоки, закупени с Diners Club Prive. Предимства за картодържателите на Diners Club Prive са още пътническа застраховка с покритие до 150 000 евро и поемане на не лимитирани разноски за медицинско обслужване в чужбина, както и покритие до 100 000 евро при евентуална смърт при злополука на територията на България; Специални оферти и отстъпки при подбрани търговци; Prioriy Pass карта – достъп до над 500 VIP салона в най-големите летища в над 90 държави и над 275 града по света; Priority Traveller Elite Golf Clubs & Golf Concierge - гарантиран достъп до най-елитните Golf клубове по света, включително гарантирани Golf concierge услуги; Priority Spa & Wellness програма – гарантиран достъп до над 350 елитни SPA, Wellness & Фитнес центрове в над 39 държави по света; Cashback програма за покупки в България и чужбина: - бонус 1% от плащанията при търговци (за натрупани суми над 15 000 евро за 6-месечен период) На разположение съм за още въпроси, Анна Ангелова

  6. Искам да Ви поздравя за прекрасния продукт FL! Идеята за чисто жеска карта както и предлаганите от Вас допълнителни услуги и намаления към картата са прекрасни. Пожелавам Ви лични и професионални успехи!

  7. Здравейте, бих искал да получа повече информация за новата Ви черна кредитна карта и дали е обвързана по някакъв начих с ЕГО клуб ? Благодаря ВИ предварително!

  8. Здравейте. Бих искал да разбера какви са предимствата на картите Дайнърс Клуб в сравнение с картите Виза и Мастеркард. Аз лично ползвам златна карта Мастеркард и получавам 1% кешбек за всяка покупка. Има ли при картите Дайнърс подобна програма? С какво като цяло може да ме убедите да си извадя карта Дайнърс? Благодаря предварително и Ви желая професионални и лични успехи.

  9. Какво да направя за да си извадя Червена Дайнерс Първа дама. Поисках във офиса ви на Левски, но ми казаха, че се решава от Вас. Имам Розова,следя с интерес предложенията за отстъпки - някои от тях получих и аз :-) но
    отстъпките за Червената са много по-големи. Независимо от това, аз редовно
    си я ползвам и смятам, че вече мога да стана Червена.
    Мерси - предварително!

  10. Какво включва "екслузивното обслужване", че ме заинтригува? Само за клиенти на Дайнерс Клуб ли е, или и за клиенти на ПИБ? :-)

Коментирай