Кандидатствай изцяло онлайн за новия потребителски кредит от Fibank

Екипът на Fibank създаде платформата www.credit.fibank.bg, която позволява кандидатстване изцяло онлайн за новия потребителски кредит. Предложението е с фиксирана годишна лихва от 6% за първите три години.

На credit.fibank.bg имате възможност да попълните Вашето заявление за потребителски кредит, като преминете през 6 последователни стъпки. Платформата е лесна и удобна за ползване и не изисква специална регистрация.

Потребителски кредити от Fibank с отговор до 1 работен ден

Потребителските кредити от Fibank предлагат:

 • кандидатстване изцяло онлайн;
 • сума на кредитиране – до 50 000 лв.или равностойността им в евро;
 • срок за погасяване – до 10 години;
 • без поръчител;
 • само срещу лична карта*;
 • без такса при кандидатстване онлайн;
 • изплащане на равни месечни вноски;
 • без таксаза предсрочно погасяване на кредита;

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.

В началото са представени условията по потребителския кредит – като размер (до 50 000 лева), срок (до 10 години). Кредитът е без поръчители, само срещу лична карта* и без такса за разглеждане при подаване на искането онлайн**.

В стъпка 1 имате възможност да използвате кредитен калкулатор, за да изчислите приблизителните стойности на месечната Ви погасителна вноска.

След като определите сумата, валутата и срока и получите резултата за месечна вноска, е необходимо да натиснете бутона Кандидатствайте, за да преминете към стъпка 2 (Данни за кредитоискателя).

На този етап следва попълването на Вашите лични данни – име, ЕГН и т.н. В случай че някои от данните са некоректно попълнени, системата ще маркира полето в червено и ще отбележи какво е нужно да се редактира.

В стъпка 3 (Данни за искането) следва попълването на по-разширена информация като Вашите данни по лична карта, адрес, координати за обратна връзка. На следващ етап е информацията за семейно положение, образование, доход и имуществено и финансово състояние.

След като приключите, ще преминете на спъпка 4, за да изберете удобен за Вас клон на Банката.

В стъпка 5 ще попълните няколко Декларации – Декларация за свързаност с други лица и Декларация при кандидатстване, за да приключите с процеса на кандидатстване, като го финализирате в стъпка 6, след като сте прегледали цялата попълнена от Вас информация и сте потвърдили, че е коректна. След успешно подаване на Вашето искане, ще получите e-mail за потвърждение.

 

 С пълните условия на новия потребителски кредит можете да се запознаете на www.fibank.bg/bg/potrebitelski-kredit

 

* В зависимост от индивидуалния Ви кредитен рейтинг може да бъдат изискани и други документи.
**Станадартна такса разглеждане на документи при кандидатстване в офис на банката – 25 лева.

Споделете с приятели

 • във Facebook
 • в Twitter
 • в Google+
 • в LinkedIn
 • в Pinterest

Коментарите по темата

 • Stoycho Kimilov
  20.02.2017 @ 8:45

  Здравейте,интересува ме ипотечен кредит за закупуване на жилище.Може ли инфо относно параметрите на този който рекламирате за 3.5%.Имам депозит при Вас затова реших да се интересувам първо от Вашата оферта.

  • Dessislava Bogdanova
   21.02.2017 @ 11:06

   Здравейте! Пълна информация за предлагания продукт можете да откриете на нашия сайт тук > http://www.fibank.bg/bg/jilishten-kredit-pravo-na-izbor/page/3467#nasheto-predlojenie

   Фиксираната лихва от 3,5% е за първите 3 години, като няма такса за кандидатстване и е без комисиона за отпускане.

   Поздрави!

 • Ивелина петкова Атанасова
  23.02.2017 @ 12:02

  Здравейте, интересуваме кредит в размер на 5000 /пет хиляди/ лева, който искам да погася в срок от 60 месеца. Може ли да ми дадете информация, каква сума ще трябва да внасям и как мога да кандидатствам т.е. с какви документи, защото съм пенсионер, а в същото време и работя на постоянен трудов договор. Благодаря Ви предварително.

  • Dessislava Bogdanova
   23.02.2017 @ 12:08

   Здравейте! Можете да подадете Вашето искане за кредит изцяло онлайн оттук >> https://www.credit.fibank.bg/ Във формата има и кредитен калкулатор, където можете да въведете Вашите желани параметри и да пресметнете вноската, лихвата и т.н.

  • Dessislava Bogdanova
   23.02.2017 @ 12:14

   Ако сте на постоянен трудов договор и имате натрупани 6 месеца, единственото допълнително условия е, че ще бъде необходим поръчител. В калкулатора е необходимо да отбележите процента – 6%, ако получавате заплатата си при нас, и 7% – в случай, че сметката ви не е във Fibank.