Моята Fibank е услуга за електронни справки и е един от начините да направим банкирането Ви приятно и удобно. На адрес my.fibank.bg от всеки компютър с достъп до интернет можете да следите наличностите и движенията по своите сметки, плащанията с дебитни и кредитни карти, салда по сметки и др.

Услугата съвсем скоро подслони и още една функционалност. През Моята Fibank вече можете да плащате сметките за вода, ток, парно, телефон, интернет, кабелна телевизия, както и задължения към други регистрирани търговци.

В навигационната лента ще откриете менюто „Плащания”.

В навигационната лента ще откриете менюто „Плащания”.

Там можете да добавите битовите сметки, да следите задълженията си по тях и да ги плащате с карта или сметка във Fibank. Можете да получавате известия, когато имате нови задължения. Можете да настроите системата така, че да Ви уведомява също за всички успешни и неуспешни плащания. Има възможност и за еднократно плащане на комунални сметки, без да ги регистрирате в системата. Плащането на битови сметки през Моята Fibank е без такса. Такса от 0.10 лв. се дължи единствено при регистрирането на нова сметка.

Имали сме случаи, когато наши клиенти искат да получат информация за сметките си, не са регистрирани за Моята Fibank, но се намират в чужбина, а потвърждението на регистрацията от там е сложно.

Имаме изненада за тези клиенти, които все още не ползват услугата Моята Fibank. Регистрацията си можете да потвърдите автоматично, без изобщо да посещавате клон на банката. За целта е нужно да направите онлайн регистрация, в която да въведете данни за своя кредитна или дебитна карта, издадена от Fibank. Таксата, която ще се начисли, е еднократна – 0.10 лв. Така можете да активирате Моята Fibank и от чужбина и да направите нужните справки лесно и удобно. Разбира се, остава възможността да потвърдите регистрацията си и на място в клон на банката.

Поздрави от целия ни екип!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. nqmam nikakvi karti, osven smetka vav bankata.kak stava da si platq parnoto?namiram se v4ujbina.izvinete za latinicata.blagodarq.

    1. Здравейте, можете да платите битови сметки през Моята Fibank. Но ако нямате карта, е необходимо да потвърдите първоначалната регистрация в клон на Банката. Допълнителна информация можете да намерите тук: http://fibank.bg/bg/page/489/tab/2802#chrez-moyata-fibank Поздрави, Екипът на Fibank

  2. Има ли някаква разлика между плащане "от карта" и плащане "от сметка" ако разполагам с една дебитна карта, съответно една сметка?

    Поздрави

    1. Здравейте, Петър! В този случай разлика няма. Сумата излиза от една и съюа сметка. Единствено имайте предвид, че ако дебитната Ви карта е Maestro (а не Maestro PayPass), за всяко плащане на сметка през Моята Fibank ще дължите 15 ст. В същото време плащането от сметка ще Ви е без такса. Това е стандартната такса за плащане с Maestro. За всички други дебитни карти няма такава такса. Поздрави, Екипът на Fibank

  3. А за iPhone приложението кога ще е достъпна тази функционалност?

    1. Здравейте, г-н Минчев! Тя е включена в плановете ни за развитието на приложението. Надяваме се, че в следващата версия вече ще бъде налична.

  4. Здравейте, г-жо Симова! Можете да разчитате на нашата помощ. Молим единствено да се свържете с наш специалист на тел. 0700 12 777, който ще открие причината и ще Ви помогне да добавите своите сметки. Поздрави!

  5. НАПРАВИХ ОПИТ НО БЕЗ УСПЕХ ЗА РЕГЕСТРАЦИЯ В МОЯТА БАНКА.пОВТОРИХ СЪГЛАСНО УКАЗАНИЯТА И ОТНОВ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ. ЗАЩО САМО СЕ ХВАЛИТЕ?

  6. Браво на вас! :-) Днес си поиграх с плащанията и определено мога да кажа, че е време да си закрия кредитната карта на ваш небанков конкурент, който предлага подобна услуга.
    Предимството ви е, че сте се договорили с много повече контрагенти.

    Сега остава да сключите договор със Суперхостинг.бг и ще ме направите безкрайно щастлив :-)

  7. Здравейте. Вчера използвах за първи път услугата за плащане на битови смеки. Искам да изразя огромното си удовлетворение от нея, смятам, че това е едно от най-умните и удобни неща, които предлагате. А това, че при плащане се ползва и cashback опцията, е повече от добре. Поздравления.

Коментирай