AskFibank

AskFibankВярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментарите по темата

 • Ольга Кочетова
  20.07.2017 @ 18:09

  Здравейте! Прошу извинить, что пишу не на болгарском. (Вы можете отвечать на болгарском или английском, если не на русском). У меня имеется депозит в банке (клон Бургас), клиентски N 001645721.
  29.070.2017 – падёжная депозит. Могу ли заказать наличность в клоне Благоевградец.?
  С уважение
  Ольга Кочетова

  • admin
   21.07.2017 @ 9:20

   Здравейте, г-жо Кочетова. Можете да изтеглите сумата по депозита от клон Благоевград, но е необходимо да се обадите на колегите предварително, поне 3 дни преди падежа, особено ако става въпрос за по-голяма сума – т.е. 26 юли. Координатите на колегите в клона ни в Благоевград са:
   Клон “Благоевград”
   Благоевград 2700, бул. “Св. Св. Кирил и Методий” 11

   Работно време
   понеделник – петък: 9:00 – 17:30 ч.
   Тел.
   073 / 827 709

   Поздрави!

 • Лафчиева
  20.07.2017 @ 19:34

  Здравейте,моля за информация как да закрия разплащателна сметка при вас, открита по служебен път от работодателят ми и неползвана от мен вече 17години, по която са се натрупали задължения към вас, за които аз не предполагах.
  Какво трябва да се направи за да се анулират тези задължения?
  Предварително Благодаря!

 • Петър
  29.07.2017 @ 18:21

  От коя дата е последната промяна на “Тарифа за такси и комисионни “?
  И какви са основните промени?
  Благодаря

 • симеон
  24.08.2017 @ 18:54

  В един момент разбираш, че 3D паролата ти не работи. Не си я забравил(8 години си е работила), системата не я възприема. Влизаш си в онлайн банкирането. Любим спорт – ново 20. Пробваш всички любими спортове, после пробваш с всички спортове дето ти идват на акъла.Нъцки!Ще трябва да посетиш клон. Какви клони…в следващите 4 месеца не си в България, не си и в Кипър. Имаш си електронен подпис, токен, мокен пинТ, пълномощно на баща си си оставил. Не, неможело! Въпросът не се сменя, спортовете са изчерпани…
  Няма кой да го изтрие, за да го създадеш наново. На картата, която е без 3D можеш спокойно да си я сложиш.
  Някой нещо е мислил – недомислил. Друг нещо е сгрешил при миграцията на нещо…
  Щом мога да я регистрирам в пейпал и амазон, щом нек’ви бастуни могат да ми я прихванат и да поръчват нещо от Индия(случка от миналата година – наложи се дабъл преиздаване), защо тази 3D парола е такова непреодолимо препятствие?

  Вместо да ми отговаряте, я напишете всички спортове за които се сещате. Ще ги тествам, друго не мога да направя от тук!

 • Марина Скачокова
  07.09.2017 @ 14:18

  Здравейте, внесох в офиса на ПИБ – Народен театър по кредитната си карта 300 лв. вместо определената минимална вноска от 30 лв. След 2 часа получих заплашителен sms, че ще ми блокират картата поради неплатено задължение, ако не платя НЕЗАБАВНО!? Веднага звъннах по телефона за справка, но от контактния център една ми мънкаше за някакво разминаване, не можа да ми каже нищо конкретно и тръгна да ме препраща към своя колежка за справка, оставиха ме на музика 10 мин. и накрая затворих…все пак действието се развива в работно време, аз като съм на работа не си уплътнявам времето като тях….Каква сметка навъртях за това безрезултатно позвъняване не знам, знам само, че ми загубиха времето и ми скъсаха нервите за нищо, щото така им е по-удобно, да тормозят клиентите си без причина.Що за отношение към клиентите!

  • Dessislava Bogdanova
   08.09.2017 @ 10:17

   Здравейте! След като внесете средства по карта с цел погасяване на вноски, е необходимо технологично време да се осчетоводят преводите. СМС-ите се зареждат автоматично при просрочие, както е във Вашия случай, тъй като падежната дата за погасяване на задълженията е 5-то число на месеца. Двете събития са се застъпили и затова сте получила уведомителното съобщение. СМС-ите са единствено с напомнителен характер. След като сте посетила наш офис и сте погасила вноската си, би следвало да имате и документ за съответната операция. Няма място за безпокойство в тази ситуация.

 • Петър Томов
  08.09.2017 @ 14:42

  Здравейте,
  На 01.09.17 през “Моята Fibank” извърших превод на USD по сметка в украинска банка. На 04.09.17 получих писмо от ваша служителка, в което ме уводомяваше, че “ПИБ не излъчва валутни преводи в USD към тази банка получател”, и че ако желая, мога да наредя превода в друга валута (EUR). Парите бяха отблокирани, но ми беше удържана комисионна за извършен валутен превод, който така и не се е осъществил!
  Във формата за превод, като опция имам възможност да избера две валути – USD и ЕЪР. Поради желание на клиента ми аз избрах USD.
  Не е редно, ако Вашата банка има ограничение за превод в определени валути, да бъдат предоставяни опции за избирането им.
  Искам да разбера, какво трябва да направя за да ми бъде възстановена тази сума?