Деян Кючуков

Деян Кючуков е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски". Притежава редица сертификати по финанси и банково дело от KPMG Consulting. До 1997 работи като преводач и сътрудник последователно в Лигата на международния червен кръст и Центъра за изследване на демокрацията. От 1997 - 2000 работи като зам. директор за България на MBA Enterprise Corps. През следващата година е заемал длъжността Програмен мениджър на КЕЪР България. От 2001 до 2003 работи като Специалист по обучение в KPMG Consulting. От 2003 започва работа в Първа инвестиционна банка, като от 2005 до момента заема длъжността Директор "Микрокредитиране".

Коментари

  1. Здравейте,бих искала да попитам за ипотечен кредит,който съм теглила без доказан доход със срок от 25год.
    От 15.02.2012г. съм съкратена все още не съм получавала никакво обезщтетение,а то ще е по малко от вноската ми,може ли за определен период от време да се намали вноската или направи нещо друго.
    От Севлиево съм,а от там ми казват,че неможе
    ттрябва да си внасям вноските каквито са.
    Благодая!

  2. Здравейте, Росица, Ако е удобно, бихме искали да Ви насочим към нашия клон "Стара Загора". Там можете да се срещнете с нашия кредитен специалист Татяна Фарталева - тя ще Ви даде всичката необходима информация и разяснения. Лек и спорен ден!

  3. Здравейте,

    Имам въпрос относно ипотечен кредит който не е мой но имам пълномощно с което да поискам обяснение относно как се изчисляват месечните вземания. Това не е жалба а просто търсене на информация. Първо проблема идва от несъответствие между погасителния план и реално вземаните задължения по кредита и след това по движението на погасяваната главница всеки месец. Към кой кредитен инспектро мога да се обърна в централата ви? Кредита е взет от клон в Стара Загора но там не могат да ни обяснят защо са такива вноските, само вдигат рамене и казват че е нормално. Благодаря!

  4. Здравейте, г-жо Иванова, Вземат се предвид трудовият Ви договор, Вашият месечен доход, както и кредитите, за които сте кандидатствали. Подробна информация можете да намерите тук. За да Ви предоставим най-точна информация, заповядайте в някой от нашите офиси в Стара Загора. Лек и спорен ден!

  5. Здравейте, казвам се Ваня Иванова и искам да кандидатствам за овардравт карта в ПИБ. Работя като медицинска сестра в УМБАЛ-ЕАД гр. Стара Загора. Интересуваме при кандидатстване за този вид кредитиране какво се всима под внимание ! Осигуряваме се на 780 лв. но заплащането ни е доста по-малко.

  6. Здравейте, Гергана. Бихме искали да Ви поканим да посетите клон на ПИБ, където ще Ви помогнем с отговори на Вашите въпроси. На тел. 9 100 100 ще Ви насочат към най-подходящия за целта специалист. Ще се радваме да споделите с нас своята бизнес идея. Поздрави от екипа на ПИБ

  7. Здравейте, искам да попитам дали мога да взема заем за да започна собствен бизнес при положение,че имам ипотечен заем към друга банка.какво ми е нижно да представя пред вашата банка

  8. Здравейте, Данаила. Единственото изискване е да подадете своeта искане за преразглеждане на кредитния Ви лимит. Това можете да направите по най-удобния за Вас начин: в някой от нашите клонове и офиси, в интернет на този адрес или като се обадите на някой от теелфоните на нашия Call Center - *2265 или 0800 11 011. В последствие наши кредитни специалисти ще се свържат с Вас. Добре е да е изминал известен период от време, през който сте ползвала картата. Поздрави!

  9. здравейте искам да разбера какви са изискванията за кандидатстване за увеличаване на кредитния лимит

  10. @ Тали Можете да получите овърдрафт по дебитна карта, в случай че възнаграждението Ви се превежда по сметка в ПИБ и е в размер минимум 400 лв. Поздрави, Екип на ПИБ

Коментирай