Fibank награди директора на Софийската математическа гимназия

На кратка церемония днес г-н Васил Христов, Главен изпълнителен директор на Fibank (Първа инвестиционна банка), връчи чек на стойност 5000 лв. на директора на Софийската математическа гимназия (СМГ) – г-н Антони Стоянов.Vassil Christov and Antoni Stoyanov

„Софийската математическа гимназия винаги е създавала и обучавала ученици, които са печелили купища медали и са представяли България достойно на редица престижни олимпиади в цял свят. Всички тези успехи нямаше да бъдат постигнати без всеотдайната работа на целия учителски екип и разбира се, работата на директора на Софийската математическа гимназия – г-н Антони Стоянов. Ние от Fibank високо ценим цялостния принос в развитието и изграждането на млади и талантливи деца, които са бъдещето на България. Ето защо от банката решихме да връчим този чек”, заяви г-н Христов на събитието днес.

През февруари тази година Fibank награди учениците и учителите от Софийската математическа гимназия (СМГ) за отличното им представяне на Международната олимпиада по математика, физика и информатика, която се проведе в Казахстан. На нея учениците от СМГ спечелиха 5 златни и 3 сребърни медала и извоюваха първо място в отборното класиране.

Споделете с приятели

  • във Facebook
  • в Twitter
  • в Google+
  • в LinkedIn
  • в Pinterest

Очакваме първия коментар :)