Fibank бе отличена със „Златно сърце” от списание BUSINESS LADY

Picture1

Деветнадесет благотворителни проекта и социални инициативи в общо 11 различни каузи получиха официално признание в третото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” на списание Business Lady.

За инициативата си в каузата “Здравеопазване и здравни инициативи” отличия бяха връчени на Fibank (Първа инвестиционна банка), БНТ и Националния център по трансфузионна хематология за съвместната им кампания за доброволно кръводаряване – „Дари кръв. Тя спасява човешки живот”.

Наградите „Златно сърце” целят публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин се даде пример и бъдат насърчени все повече компании и личности да се включат в подобни инициативи.

Благородната инициатива бе подкрепена от редица известни личности, сред които бяха: носителят на Световната купа в паралелните дисциплини по сноуборд за сезон 2015/2016 Радослав Янков, най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова, председателя на Съюза на артистите в България – г-н Христо Мутафчиев, рок китаристът Митко Кърнев от D2, топготвачът Ути Бъчваров, поп певецът Любо Киров и водещите на „По света и у нас” – Аделина Радева и Спас Кьосев.

DSC_7391_1

Споделете с приятели

  • във Facebook
  • в Twitter
  • в Google+
  • в LinkedIn
  • в Pinterest

Очакваме първия коментар :)