Fibank зарадва 15 късметлии с билети за мача на годината

Генералният спонсор на благотворителния мач на Димитър Бербатов, Fibank (Първа инвестиционна банка), зарадва феновете на футбола. Най-голямата българска банка организира игра, чрез която 15 щастливци си осигуриха безплатно присъствие на спортната среща на годината. Мачът се организира с цел приходите от събитието да бъдат в полза на талантливите деца от Фондация „Димитър Бербатов”.

Петнайсетте човека, събрали най-много харесвания за поздрав, отправен от тях към Бербатов, си спечелиха билети за мача. В играта се включиха стотици желаещи да подкрепят благотворителната инициатива и да бъдат зрители на футболна игра на високо ниво, в която взе участие голяма част от световния футболен елит.

Спонсорът на мача подари по два билета на всеки от 15-те участници, както и по една футболна топка, специално изработена за събитието.

Щастливците, спечелили възможността да проследят благотворителната среща, имаха предимството да се срещнат лично с Димитър Бербатов и съотборниците му. Сред виртуозите на терена бяха Христо Стоичков, Райън Гигс, Патрис Евра, Мартин Петров, Стилиян Петров, Гари Невил, Краси Балъков и други.

ПИБ зарадва късметлии с автографи на Димитър Бербатов

“Здравейте!
Малко със закъснение, искаме да изкажем и нашата благодарност, моята и на дъщеря ми Деница Цветанова, за прекрасните снимки, запечатали емоцията и незабравимите преживявания, които доставихте на децата с участието им в събитието ALL STARS! Това, да се срещнеш очи в очи със своите идоли от Манчестър Юнайтед и още куп други велики футболисти, да се снимаш с тях, да се посмееш с тях и после да ги гледаш на живо и на терена – безценно, думите не стигат!
Благодарим и на Митко Бербатов и Fibank за оказаната чест, родители и деца да бъдем част от това благородно дело !
Поздрави от Бургас и морето !”

Мария Цветанова

“Здравейте,
благодаря за снимките и за цялото прекрасно събитие. Детето ми остана много очаровано и развълнувано.
Хубав ден!”
Поздрави, Йорданка Величкова

Споделете с приятели

  • във Facebook
  • в Twitter
  • в Google+
  • в LinkedIn
  • в Pinterest

Очакваме първия коментар :)