Свободен ипотечен кредит при нови, още по-добри условия

Свободен ипотечен кредит при нови, още по-добри условияСвободният ни ипотечен кредит е един от най-търсените ни кредитни продукти. Създадохме го с идеята да не поставяме ограничения пред своите клиенти и да им предложим най-добрите условия.

Едно от предимствата му и основна причина да го наречен „Свободен” е, че не дължите комисиона, ако имате възможност да го погасите по-рано или получите рефинансиране от друга банка. Също нямаме изискване за превод на работна заплата по сметка в банката или задължение за ползване на други продукти като кредитна карта например.

От 1-ви ноември 2012 г. Свободният ипотечен кредит е с по-ниска лихва през първата година –  фиксирана и започваща от 6.7 %. През втората и третата година от отпускане на кредита годишната лихва отново е фиксирана и е от 7%. Така ще можете да планирате с точност разходите си през първите три години от кредита и да се заемете спокойно с другото приятно занимание покрай покупката на ново жилище – неговото обзавеждане.

Със Свободния ипотечен кредит можете да се възползвате и от друго преимущество, което Ви дава сигурност и спокойствие – на всеки 5 години след първата година от отпускане на кредита можете да ползвате 1 година гратисен период по лихвата и главницата на кредита. Така в рамките на 12 месеца на всеки пет години ще можете да отложите вноските по кредита, за да се справите с временно финансово затруднение например. В случай че не отговаряте на условията за най-нисък лихвен, процент можете да го получите, като си закупите опцията да Ви върнем обратно 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

Кредитът може да бъде със срок до 30 години и се предлага в лева, евро или щатски долари, като няма ограничение в сумата на отпуснатите средства. Разгледайте по-подробно предложението ни в нашия уебсайт.

Споделете с приятели

 • във Facebook
 • в Twitter
 • в Google+
 • в LinkedIn
 • в Pinterest

Коментарите по темата

 • Мария
  31.01.2014 @ 4:26

  Страхотни сте благодаря за бързият отговор!!!Поздрави!!!

 • 02.04.2014 @ 14:28

  С нетърпение очаквам по-нова информация! Успех!

 • 28.05.2014 @ 0:50

  пенсионер съм с ипотечен кредит кандидатствувам за заем за малко жилище.тъй като имам вила с имот в град Годеч ное на46км и няма как да се грижа за себе си,А сестра ми и сина ми са в гр.София,Разстоянието е доста голямо и се дават много пари за път. Благодаря за вниманието.

  • 28.05.2014 @ 9:21

   Здравейте, г-н Тодоров. В момента актуални условия за жилищен кредит можете да откриете на нашия сайт тук: http://fibank.bg/bg/page/3467#nasheto-predlojenie Ако вече сте подали документи, сте кандидатствали по тези условия. Ако все още не сте, можете да посетите на място наш офис, където да разговаряте с кредитен специалист. Ето и списък с офисите, където имаме кредитен специалист: http://www.fibank.bg/bg/page/3401#obshta-informatsiya

 • Бойко Георгиев
  29.12.2017 @ 16:08

  Здравейте, искам да кандидатствам за ипотечен кредит във вашата банка. Месечният ми осигурителен доход е 1600 лв. Необходими са ми 80 000 лв. Не съм семеен.

  • admin
   29.12.2017 @ 16:14

   Здравейте! Заповядайте в удобен за Вас офис, за да коментирате възможностите и условията на място с наш колега – кредитен специалист.