Събитието се състоя в новото студио на кулинарния гуру

Ути Бъчваров представи най-новата си книга "Най-добрите рецепти за 20 години в ефир". Бляскавото и много вкусно събитие се състоя в новото студио на предаването му "Животът е вкусен", което носи кодовото название "Фкусно, food and fun". "Бъдете сигурни, че тук животът ни тепърва ще е много вкусен", заяви Бъчваров, докато раздаваше автографи.

Като гостоприемен новодомец Ути почерпи гостите с няколко различния ястия, рецептите на които могат да бъдат намерени в книгата - празнична лазаня, вегетариански разядки и щрудел по специална Kоледна рецепта. Всичко това бе съчетано с подбран набор вина от специална селекция. Освен приятели на кулинаря и журналисти, на гозбите и напитките се насладиха и семейства, спечелили новодомско парти от Fibank. Ути припомни гостуванията си при тях в различни краища на страната. "Ядохме, пихме и се веселихме от сърце с хората, които се радваха на новите си жилища, благодарение на Fibank", каза още изкусният кулинар.

В рамките на четиригодишното си партньорство Ути Бъчваров и Fibank вече са реализирали 140 новодомски партита. Те бяха проведени в новите домове на различни клиенти, закупили имот с жилищен кредит от Fibank. Събитията са част от промоционалната кампания на банката за жилищни кредити.

Само през тази година 35 новодомци спечелиха  парти в дома, придобит с жилищен кредит от Fibank. Новодомското парти – подарък, е изцяло по техен вкус. Ути и неговият екип, се грижат за доброто настроение и вкусотиите на масата.

В най-новата книга "Най-добрите рецепти за 20 години в ефир", читателите ще могат да намерят за първи път специални менюта за всеки повод, както и да прочетата някои от най-интересните новодомски истории.

Христо Христов

Христо е Мениджър „Корпоративни комуникации”. Той следи за тенденциите на финансовия пазар, планира, организира и участва активно в провеждането на маркетингови изследвания сред настоящи и потенциални клиенти на банката. Преди да се присъедини към екипа на Fibank, има натрупан значителен опит в ръководството, провеждането и анализа на резултатите от редица маркетингови, икономически и социологически изследвания. Участва като автор в публични анализи и статии в областта на иновациите, информационни и комуникационни технологии и състоянието на икономиката. Личните му интереси са в областта на търговията с ценни книжа. Очаквайте от него интересни анализи за тенденциите на пазара и състоянието на икономиката.

Коментари

Коментирай