Картата V Pay е най-актуалният продукт на Visa Europe. Това е новата дебитна карта, базирана изцяло на технологията чип и ПИН (разпространена в цяла Европа). Горди сме да предложим на Вашето внимание V Pay на Първа инвестиционна банка, картата която мнозина от Вас очакваха.

Ето как изглежда новата V Pay от ПИБ:

Тази дебитна карта оптимално се възползва от функционалността на чип и ПИН технологията (най-сигурната технология за момента, когато става дума за банкови карти); тя е рентабилна за прилагане от банките, ефикасна за приемане от търговците, и сигурна за използване от картодържателите.

Като лидери в картовия бизнес, ние сме една от първите банки в България, която започна издаването на карти V Pay. Новата дебитна карта допринася за разширяването на един по-отворен, по-последователен общоевропейски картов пазар, затова смятаме, че е изключително важно да сме част от този пазар и да бъдем едни от пионерите на локално ниво.

Картите V Pay могат да се използват по достатъчно сигурен начин във всяка страна, в милиони търговски обекти и банкомати из цяла Европа.

Коментари

  1. Za6to ne moga da si prehvarlq parite ot cash tasks

  2. Здравейте, Цвети! Разбира се. Можете да използвате дебитните Visa Electron или Visa Electron payWave. Поздрави!

  3. Здравейте!

    Въобще съществува ли карта на ПИБ, която НЕ Е кредитна, и с която мога да се регистрирам в PayPal?

  4. Здравейте, Радослав, Картата V PAY все още не поддържа този тип разплащания в интернет. Можете да я регистрирате в ePay, но за разплащания в международни сайтове препоръчваме Visa Electron. Можете да си я издадете като допълнителна към своята карта V PAY. Лек и успешен ден!

  5. Здравейте,тъй като виждам че последните коментари са от преди 2 години,бих искал да попитам дали има промяна с он-лайн пазруването.По специално ме интересува дали с V Pay картата която си изкарах миналия месец,мога да пазарувам през Еbay и тяхната PayPal система ?

  6. @ Гена За момента не е възможно да извършвате плащане в интернет с карти V Pay, но можете да регистрирате картата в Epay.bg и от там да нареждате виртуални преводи. Едно от основните предимства на тези карти е изключително високата сигурност, която предлагат. В момента сме в процес на интегриране на услугата Verified by Visa, която ще позволи разплащане в интернет с карти V Pay и ще запази сигурността. Алтернативен вариант за интернет пазаруване е дебитната Visa Electron или кредитните карти Visa и MasterCard. Можете да заявите издаване във всеки офис на ПИБ, on-line в корпоративния ни сайт или чрез Контакт центъра на 0800 11011. Поздрави, Екип на ПИБ

  7. Може ли да се плаща по Internet с V Pay карта, издадена от ПИБ? В сайта не е посочена тази опция в раздел Предимства.

  8. @ Стела Да разбира се! Картата поддържа стандартните операции за дебитни карти - превод към разплащателната сметка на картата, теглене на банкомат и на каса от офис на ПИБ и разплащане на ПОС терминал. Това са таксите и комисионните. Поздрави, Екип на ПИБ

  9. Значи, става за превеждане на заплата и теглене в чужбина така ли? Какви са таксите и комисионните?

Коментирай