За блога

Fibank винаги се е стремяла да бъде една от най-добрите банки в България и Балканския регион. Корпоративният ни блог е само една от проявите на този стремеж. Тук хвърляме един по-различен поглед върху работата на една банка, нейните продукти и услуги. Тук пишат служители на банката, но със собствени думи и през призмата на натрупания си личен опит.

Както и ще забележите, в публикациите обръщаме внимание най-вече на интересни особености на банковите карти, Виртуалния клон и Моята Fibank. Представяме новите кредити и депозити. Съветваме Ви как да се предпазвате от злоупотреби, за какво да внимавате, когато пазарувате онлайн. Винаги можете и Вие да ни предложите тема, която да разгледаме в подробности и да представим на читателите на блога.

За да бъде блогът ни уютен за всички и да е не само полезен като източник на информация, но и като начин да отговорим на Вашите въпроси и да Ви помогнем със съвет, Ви молим да:

  • пишете на кирилица;
  • спазвате добрия тон (молим без обидни и арогантни коментари);
  • уважавате мнението на другите (не обичаме конфликтните ситуации и ще се радваме, ако водим приятелски разговори).

Запазваме си правото да премахваме коментарите, които не се придържат към тази молба. Разбира се, задължително ще се свържем с авторите им.

С уважение,
екипът на Fibank