Започна кампанията „Твоят бизнес с Fibank”

Печелиш 0.5% от жилищен кредит, отпуснат на доведен от теб приятел

„Богатството не е приятел – приятелството е богатство” е казал Стобей. Новата кампания „Твоят бизнес с Fibank” засяга именно отношенията ни с най-близките. Fibank направи проучване, доказващо, че хората наистина ценят приятелството и се доверяват на мнението на приятелите си. Проучването показва, че ставаме все по-информирани относно продуктите, които банките предлагат, и взeмаме решение за даден ипотечен продукт, след като сме се запознали подробно с условията му. А основна част от информирането се състои в това да се допитаме до семейство и приятели. Така се роди и идеята да наградим приятелите, които са посъветвали близките си да ползват продукт на нашата банка.

Новото предложение на Fibank беше представено от Милка Тодорова и Гергана Гераскова от дирекция „Банкиране на дребно”, които разказаха как се е родила идеята, както и всичко за кампанията в детайли. Основната идея е, че когато доведете приятел да закупи нов дом с нашия кредит, ние Ви връщаме 0.5% от размера му. Накратко, кампанията поставя посредникa и човекa, който кандидатства за жилищен кредит. в „win-win” * ситуация – с нов дом за единия и паричен бонус за другия, а резултатът е заздравено приятелство. Помислено е и за хората с много приятели, защото няма ограничение в броя доведени от посредника желаещи да закупят жилище. Не е задължително и да са били клиенти на банката. А предложението се отнася както за частни лица, така и за фирми.

В момента най-актуалното предложение на Fibank за жилищен кредит е продуктът „Шест и половина”, който е с фиксирана лихва от 6.5% за първите три години от срока на кредита. Другите предимства на кредита са издаването на безплатно удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца за удобство на клиентите, както и липсата на такса за предсрочно погасяване със собствени средства.

Споделете с приятели

  • във Facebook
  • в Twitter
  • в Google+
  • в LinkedIn
  • в Pinterest

Очакваме първия коментар :)