Първа инвестиционна банка вече има своето ново предложение за един от основните банкови продукти, а именно ипотечните кредити.

ипотечни кредити

От началото на месец Април, предлагаме на Вашето внимание изцяло нов продукт – ипотечен кредит в евро с лихва от 7,80 %. ПИБ поддържа едни от най-ниските нива по отношение на годишен процент на разходите (ГПР), а това е основният показател, който трябва да имате предвид, когато кандидатствате за ипотечен кредит. Също така, само при нас ще получите безплатна застраховка на недвижимия имот при неговото придобиване!

Можете да посетите някой от нашите офиси в цялата страна, за да се запознаете с продукта в детайли и да изложите всички Ваши въпроси и изисквания!

Коментари

  1. Здравейте,
    Може ли повече информация за настоящите клиенти с ипотечни кредити? Каква е процедурата по преминаването към тези нови кредити (при които лихвата е 2% по-ниска)?

  2. @ Таня Долевска
    ГПР - Годишен процент на разходите. При ипотечните кредити, освен лихвата, много по-важен е и ГПР; в него освен лихвата са включени и такси за управление и други такси и комисионни на банките. Това е значителен допълнителен разход, който не се отразява в обявената лихва. ГПР отразява истинската стойност на разходите по кредита. Много често рекламираните лихви са доста по-ниски от действителните разходи. Разбира се, според ЗЗП, банките са задължени да обявяват и ГПР. Към момента, за текущата промоция на ПИБ, годишният процент на разходите е 8.893%, изчислен при размер на кредита 100 000 евро, за срок 360 месеца, при лихва 7.8%. Тази стойност, смеем да твърдим е една от най-ниските на пазара в момента.
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  3. @ ива Необходим Ви е Акт 16, за да приемем имота за ипотекиране. Моля да ни извините за допуснатата грешка в описанието на продукта. Таксата е 0.5% годишно; коригирахме грешката! Поздрави, Екип на ПИБ

  4. Здравейте,
    интересувам се дали е необходимо условие ипотекирания имот да е с акт 15 или 16. Освен това каква е годишната такса - на вашия сайт има две версии - в секцията 'Нашето предложение' пише 0.3, а в 'Такси и комисионни' 0.5?

  5. Какво точно ще рече ГПР и защо го споменавате като един от най-ниските на пазара. Каква е неговата стойност и как ме влияе ако искам да изтегля ипотечен кредит?

Коментирай