В началото на 2016 г. Fibank стартира програмата „Заедно можем повече”, чиято цел е насърчаване на служителите и отдаване на уважение към техния личен принос и вдъхновяващо работно представяне.

Програмата продължава да създава прекрасни нови възможности да изграждаме и развиваме позитивна и продуктивна работна среда, в която ценим и насърчаваме високия стандарт на комуникация и взаимодействие с клиенти и партньори, отличното взаимодействие в екип и постигането на заложените бизнес цели.

Вече са ясни и новите победители в програмата за периода септември-декември 2017 година.

При много оспорвана надпревара, с достойни конкуренти, победители в отделните категории са: Петя Димитрова Койкова, Ръководител банков салон – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”; Тодор Огнянов Андреев, Кредитен специалист фирми, клон Плевен – победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”; Надежда Иванова Кехайова, Главен специалист Финансово анализиране, дирекция Корпоративно банкиране – Победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”; Атанас Начев, Главен специалист Административно обслужване, дирекция Административна – победител в категория „Успешно управление на промяната”.

Петя Димитрова Койкова, Ръководител банков салон, дирекция Клонова мрежа, клон София изток – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на Банката”

Петя Койкова започва работа в Първа инвестиционна банка през декември 2013 г. като Банков служител, обслужване на клиенти, а от август 2017 г. заема длъжността Ръководител банков салон.

Преди работата си в банката е работила като счетоводител.

Петя е завършила Политология и Финанси в ЮЗУ, Благоевград и Международни икономически отношения в УНСС гр. София. Владее отлично английски език.

Обича да чете романтични книги, любимата й е „Гордост и предразсъдъци” от Джей Остин.

Свободното си време прекарва със  семейството си най-често сред природата, разходки в гората или пътешествия до най-различни дестинации из България и извън нея. Спортува активно, любим спорт cango jumps и Zumba. Обича пътешествията, екзотичните места. Живяла е в Испания известно време. Харесва филмите, изпълнени с приключения и адреналин. Харесва бързите коли и високите скорости. Един от любимите й филми е „Бързи и яростни”.

Най-силно се мотивира в работата си от удовлетвореността на клиентите. Благодарна е на колегите си за сплотената атмосфера.

Тодор Огнянов Андреев, Кредитен специалист фирми, клон Плевен – победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата”

Тодор Андреев е дългогодишен служител на Fibank. Започнал е работа в банката през 2002 г. и оттогава до момента е кредитен инспектор в клон Плевен.

Има предходен трудов опит в ОББ като банков служител продажба на масови продукти и услуги.

Тодор е възпитаник на СА „Д.А. Ценов”, където е завършил магистратура по Банков мениджмънт и степен бакалавър по Финанси.

За себе си Тодор споделя, че когато има свободно време, обича да бъде с приятели, гледайки спорт и особено футбол. Определя се като спортна натура – харесва да бъде сред природата, да кара велосипед и да плува. Мечтае да има възможност да посещава спортни събития в други страни.

Друга негова страст са книгите и особено тези с криминален привкус. Чете и препрочита с удоволствие романите на Артър Конан Дойл и любимия му герой Шерлок Холмс.

Най-силно се мотивира в работата си от признанието на клиента за добре свършената работа. Благодарен е на колегите си за екипа, който са изградили  и който е в основата на успеха в работата им.

Надежда Иванова Кехайова, Главен специалист Финансово анализиране, дирекция Корпоративно банкиране – Победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие”

Надежда Кехайова постъпва в Първа инвистиционна банка през юли 2005 г. на длъжност Специалист Анализ на корпоративни кредити в дирекция Корпоративно банкиране. От юни 2017 г. е Главен специалист Финансово анализиране в същата дирекция.

Работила е в Агенцията за приватизация като старши експерт в управление “Финансово осигуряване на приватизационния процес” и в Министерство на енергетиката като главен експерт в Дирекция „Енергийна стратегия, икономически анализи и прогнози“.

Надежда е завършила висше образование в УНСС, където се е дипломирала като магистър по Финанси, и във Великотърновски университет със специалност Право.

Притежава сертификати за оценка на недвижими имоти и цели предприятия.

За себе си Надежда споделя, че харесва екзотичните пътувания. Затова любимите й дестинации са Индия, Непал и Тибет. Една от любимите й книги е „Аз преди теб“ на Джоджо Мойс. Обича да слуша модерен джаз.

Най-силно се мотивира в работата си от дългосрочното успешно партньорство с клиентите и ангажираността на всеки в екипа да постигне максимални резултати.

Атанас Начев, Главен специалист Административно обслужване, дирекция Административна – победител в категория „Успешно управление на промяната”

Атанас Начев работи в Първа инвестиционна банка от 2000 г. на  длъжност Главен специалист Административно обсужване в дирекция Административна.

Преди да се присъедини към Банката, Наско е работил в Банка за земеделски кредит, където се е занимавал с аналогични административни дейности.

Наско е завършил Вътрешна архитектура и дървообработване; семеен е и има три момчета и една дъщеря.

За своята работа Наско споделя, че се определя като „корпус за бързо реагиране”, тъй като много често възлаганите му задачи изискват спешност и бързина на реагиране. Счита, че добрият служител трябва да не отлага работата си и именно така се старае да работи и той.

В професионален план Наско се гордее, че има уважението на колегите си, а в личен – най-голямата му радост са неговите децата.

За Наско колегите му споделят, че е човек с чувство за хумор, обича да се шегува, отзивчив при необходимост от съдействие, има организаторски умения, „работяга”.

Хобито на Наско е отглеждането на саксийни цветя и да готварството. А когато е в компания, обича да пее и да танцува. Най-силно се мотивира от разнообразната и динамична работа. Благодарен е на колегите си за доброто сътрудничество, екипна работа и за оказваното съдействие винаги, когато има необходимост.

Освен избраните с гласуване победители в четирите категории, в Програма „Заедно можем повече” се присъжда и Награда за най-добре аргументирана номинация за колега. Тя бе присъдена на Драга Неделчева, Управител клон Силистра – за номинацията, подадена от нея на името на Миглена Петрова. Наградата бе присъжда от компетентно и независимо жури в състав ръководители на дирекции „Маркетинг и реклама”, „Корпоративни комуникации” и „Вътрешен контрол”.

Драга Неделчева постъпва в Първа инвестиционна банка на 1 март 2006 г. като Управител на клон Силистра и заема тази длъжност и до момента.

Преди това е работила в застрахователния бизнес, а също така има немалък опит като Общински съветник и Заместник предсетадел на Общинския съвет към община Силистра.

Г-жа Неделчева е завършила психология и педагогика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, където след това специализира и предучилищна педагогика. Продължава висшето си образование в УНСС гр. София, където завършва стопанско управление и магистърска степен по икономика.

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай