В петък, 5-ти февруари 2010 година посрещнахме над 30 щастливци в новата ни сграда на бул. „България”. Те са част от печелившите клиенти от Коледната промоция с кредитни карти VISA и MasterCard. Късметлиите с големите награди бяха на лице: Добромир Хубанов и Иван Иванов спечелиха по един плазмен телевизор с 42-инчов дисплей, Климент Ненов и още един господин, пожелал анонимност получиха по един "снежен" уикенд за двама човека, а Илиян Илиев и Ангелина Стоянова спечелиха по една извънредна награда – 2 от официалните екипи на олимпийската ни делегация, произведени специално за БОК от немската фирма „Цинер”. За да връчи специалните награди, малко преди да отпътува за Ванкувър, на церемонията бе дошла Стефка Костадинова – председател на БОК. Партнираха ú г-жа Мая Георгиева – изпълнителен директор на ПИБ и Красимира Райчева – мениджър на ВИЗА България. Коледната промоция на ПИБ се проведе в периода 16 ноември 2009 - 15 януари 2010 г. и важеше както за нови, така и за съществуващи кредитни карти с чип VISA и MasterCard издадени от ПИБ. Условието за участие бе клиентите с нови карти да направят поне една транзакция в търговски обект без изискване за минимална сума. На своите нови картодържатели Банката раздаде още 20 Swissmemory флаш памет с швейцарско ножче и 40 картодържателя Lanvin, а за настоящите картодържатели, направили 10 плащания в търговските обекти, утешителните награди бяха 20 ваучера за покупка на стойност 200 лв. в магазини Макс Спорт или Count of Florance и 40 бутилки специално вино"T&T". Изненада за всички ни бе спечелването на един ваучер от Макс Спорт от именития ни спортист Армен Назарян.

IMG_5183

Нашето следващо промо-предложение вече е факт и до момента са регистрирани първите участници. По случай зимните олимпийски игри във Ванкувър, Първа инвестиционна банка ще проведе отново промоция с награди с кредитни карти – VISA, MasterCard и Diners Club Bulgaria. Подготвили сме няколко скиорски екипа и други подходящи за сезона награди за част от нашите клиенти, които в периода 1-ви – 28-ми Февруари, направят поне 5 покупки на минимална стойност 20 лева. През олимпийския месец на покупките всеки клиент, който се включи в дисциплината 5x20 ще бъде включен в томболата за наградите. Ако нямате кредитна карта, можете да си издадете във всеки офис на ПИБ или online в официалния ни сайт. Играта завършва в края на този месец, а наградите ще бъдат изтеглени на 10-ти Март 2010 година в присъствието на нотариус. Ще се свържем лично с всички късметлии и ще обявим печелившите в корпоративния ни сайт, след изрично тяхно съгласие. Големите награди са две - ски екип от магазин Макс Спорт и "снежен" уикенд, които ще ощастливят един мъж и една жена. Останалите награди са 10 ски екипа (съответно 5 дамски и 5 мъжки), 12 ски полара – 6 дамски и 6 мъжки и общо 30 шапки. Първите 100 клиента, които подадат online искане за кредитна карта през сайта и бъдат одобрени за кредитна карта, получават специална награда – „спортно” синьо човече. Желаем Ви успех!

Коментари

  1. иха аз пазарувах над 100 пъти и не спечелих смятайте за какво става на въпрос! армен назарян колко случайно спечелил!ама както и да е

    1. @ radoslav gerasimov, Наградите от промоциите на Първа инвестиционна банка се теглят на случаен принцип в присъствието на нотариус. Желаем Ви късмет в настоящата олимпийска промоция. Поздрави, Екип на ПИБ

  2. Здравейте. Чудесно е, че банката организира такива промоции за своите клиенти. Дано да сме сред спечелилите този път!

Коментирай