Master-откриватели получиха своите награди

Нашата игра във Facebook, в която изследвахте Европа в търсене на скритите Master-карти, приключи успешно. Кандидатите за титлата „Master-откривател” надхвърлиха 6500! И най-хубавото е, че Ви хареса да се разхождате, връщахте се за нови точки и откривахте градове и карти. След това томбола определи кои от успелите да открият всички Master-карти получават наградите – три iPad 2.

Така се срещнахме лично с двама от “Master-откривателите”. Говорихме си за пътуванията и за мястото на кредитните и дебитните карти в тях. Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, пожела на Свобода Ангелова и Петър Тодоров много и далечни пътувания, изпълнени със стойностни изживявания. Сигурни сме, че и двамата обичат да пътуват, а iPad-ът ще им помогне в избора на интересни дестинации, както сподели и Петър Тодоров. Десислава Николаева, третият печеливш в играта, не успя да присъства, но й пожелаваме iPad да й донесе много удоволствие и забавление.

Благодарим на MasterCard, които осигуриха и изненадващите допълнителни награди – 20 силиконови гривни с памет. Те вече очакват своите притежатели. В „Стани Master-откривател с Fibank” Вие трябваше да съберете шест Master-карти. Те носят логото на Maestro и MasterCard, а благодарение на PayPass технологията с тях можете да плащате с едно доближаване до ПОС терминал, който приема безконтактни плащания. Вижте повече за Maestro PayPass, MasterCard PayPass, MasterCard YES, MasterCard Gold, MasterCard Business и MasterCard Platinum в нашия сайт.

Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, Свобода Ангелова, Петър Тодоров и Ваня Манова, MasterCard

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай