Помните ли онези дни, когато беше много важно да добавите още една година, защото вече сте по-големи, по-силни, по-умни... И с нетърпение споделяхте на всичките си приятели, че вече сте на... десет?

Ето че и https://blog.fibank.bg/  е вече на десет. Кръглата годишнина посрещаме с нов облик, нови рубрики, нови идеи как да продължим да бъдем полезни на всички вас. Мотивирани сме от факта, че продължавате да ни четете, изпращате ни коментари, въпроси, съвети, градивна критика.

На събитието за това как е било поставено началото на блога разказа на всички гости г-жа Анелия Мирчева, която преди десет години ръководи екипа, който започва работа по блога и го поддържа.

На рождения ни ден имахме възможността отново да бъдем дом на временната изложба с експонати стара българска техника, реализирана от Антон Оруш от https://www.sandacite.bg/  Той самият представи десет експоната, сред които бяха: манивелен грамофон от 1930-те г.; ролков магнетофон Мелодия МК6 от началото на 1960-те г.; алармено устройство за охрана от средата на 1980-те; българска банкнотоброячна машина от 1993 г.; първият български таблет Бриз 30 от 1988 г.; телевизионна игра Гейм 2 от края на 70-те и най-големите дискети, произвеждани у нас и вероятно съществували въобще - 8-инчови ИЗОТ.

Алекс, Райс и малкият Коко от Четат ли двама ни зарадваха с книга на Георги Господинов.

Сред гостите бяха и блогърите Alice Simeonova от https://mademoiselleaia.com/Antoinette Jeppson от Antoinette Pepe и нейния канал https://www.youtube.com/user/antoinettepepe/featuredIvelina Z. Kirilova от https://stylishtoast.com/ Те споделиха интересни истории от ежедневието им на професионални блогъри и как успяват да стиковат тази динамична и модерна професия с личния си живот.

Колегите от електронното банкиране на Fibank представиха новости за клиентите на банката – Fibank Token, средство за подпис и идентификация от ново поколение, което улеснява банкирането през смарт устройство или през web.

От книгата с пожеланията на нашите гости

Празничната атмосфера беше заразителна и наздравиците не стихваха. Пожелаваме си още една успешна година за нашия блог, с още по-голям брой верни читатели.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай