Fibank и едни от най-популярните блогъри и влогъри в България се потопиха в празничния декември месец с артистично предизвикателство. Всеки от участниците в Арт работилницата, организирана от Fibank, изпрати своето пожелание за здраве, късмет, щастие, креативност, усмивки... И създаде своята картина, която да подари на любим човек.

В топлата атмосфера на Dali Vino всеки от участниците в работилницата претвори по избор елена Рудолф или Коледен натюрморт в свой собствен шедьовър. Някои от талантливите млади художници избраха да подарят картината си на любим човек, други я посветиха на кауза, а трети - на своите фенове в социалните мрежи.

Милена Ташева и Алекс Кръстев от „Аз чета”, най-голямата българска онлайн медия за книги и четене, отправиха своето послание да четем повече.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радостина Христова от Radostna mama рисува с най-малкия участник в работилничката – нейния син на 8 месеца!

Преслава Цачева от gamesoffashion, Ивелина Здравкова от stylishtoast.com, Милена Витанова от Mimi’s Fashion Moments и Хриси Петкова от Petite Mod ни заразиха със своя стил, естетика и лъчезарни усмивки.

Антон Оруш от Sandacite.bg, Българският портал за стара техника и гост-автор във FibankNEWS ни пожела уют по време на празниците.

Мария Андреева с нейната дъщеря – Ани, най-младият блогър от екипа на Kifloblog.

Сред гостите бяха още Светлин Желев от Kaldata, Павлин Луканов от TodayTech, Виктор Николов от Digital.bg, Момчил Карабулев от Mobilebulgaria.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Главен специалист "Корпоративни комуникации”. Публикувам тук полезна и актуална информация от сферата на финансите и банкирането. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации и новите технологии. Ще се радвам да отговоря и на вашите въпроси.

Коментари

Коментирай