През месеците юни-август на 2007 година, Първа инвестиционна банка организира конкурс под надслов „Банка за идеи”. Всички желаещи да вземат участие можеха свободно да обявят своята идея, с която да кандидатстват за частично или цялостно финансиране от страна на Банката. Победители станаха идеите, които привлякоха най-много гласове на уеб адреса на конкурса www.bankazaidei.com.

Една от идеите достигнали до финала и до парична награда беше „ще зачена нов живот”, за която дадоха предложение млада софийска двойка. Днес, за нас е изключителна чест да ви представим малкото момченце, което се роди на 28.06.2008г. Пожелаваме на него и неговите родители много здраве, щастие и късмет!

Коментари

  1. Da e jivo i zdravo beb4eto! Prekrasna iniciativa naistina

  2. Tazi iniziativa mnogo me trogna. Pozhelavam ot zialoto si surze mnogo zdrave i kusmet na bebeto i negovite roditeli.

  3. Здравейте, г-жо Владова, ПИБ не предлага в настоящия момент специален кредит за зачеване инвитро. За тази цел обаче, можете да ползвате потребителски кредит. За повече информация, можете да посетите най-удобния за Вас офис на банката, където можете да получите подробна информация. Поздрави, Милка Тодорова, Директор "Банкиране на дребно"

  4. Здравейте,
    искам да попитам дали давате кредити за зачеване инвитро?

Коментирай