Съвсем наскоро от Disneyland се завърна победителят в промоционалната ни кампания с карти Mastercard. Срещаме се с него, за да ни разкаже малко повече за Star Wars приключението.

Aлександър Деянов е наскоро завършил студент по Културология. Клиент е на Fibank от около 8 години, като най-често се разплаща със своята карта Mastercard.

 

Спечелихте незабравимо изживяване в Disneyland Paris за цялото семейство. Условието за участие беше да направите в периода на промоцията поне едно плащане с Вашата кредитна или дебитна карта от Mastercard. Колко често използвате Вашата карта в ежедневието Ви?

Използвам я най-вече, за да плащам сметките си, телефон, парно, ток и т.н. Освен това я ползвам за покупки на неща онлайн.

Fibank Mastercard

Какви са според Вас предимствата на картата пред парите в брой?

В наши дни вече е изключително удобно да се плаща с карта, особено откакто безконтактните се появиха. Много е удобно най-вече, защото не трябва да разнасям пари в кеш със себе си, особено когато трябва да правя скъпи покупки, за които трябва цяла пачка пари.

Разкажете ни повече за посещението Ви в Disneyland. Какво Ви впечатли най-много? Кои бяха най-запомнящите се мигове?

Преживяването наистина беше повече от неописуемо. Преди всичко бях изключително изненадан от цялата организация. Бил съм на много организирани почивки, където винаги се появява поне едно нещо, което да не мине така, както трябва. Но тук всичко, както си беше описано, точно така и стана. Хотелът, в който отседнахме, беше прекрасен. Стаите, персоналът, обслужването. Турът на Дисниленд беше много изненадващ – служителката, която ни разведе през целия парк, беше изключително любезна и благодарение на нея минахме през почти всички атракции, което за един ден е невъзможно. А самите атракции бяха много екстремно преживяване. Ходил съм и в други увеселителни паркове, но Дисниленд определено бие всички. Невероятен хотел, страхотни магазини (върнахме се с един куфар повече подаръци!), фантастични ресторанти и просто феноменална организация, наистина най-добрата екскурзия, на която съм бил.

Кои от продуктите и услугите на Fibank бихте препоръчали на нашите читатели?

Определено бих препоръчал всеки да има безконтактна карта, защото наистина улеснява всичко – много е удобно да не носиш кеш в себе си, а и в днешни дни почти навсякъде има ПОС терминали.

Защо избрахте Fibank за Ваша банка?

Най-вече защото мои роднини са също в тази банка, пък и самата банка предлага фантастично обслужване и отношение, което по-рядко срещам в други банки.

Fibank Mastercard

 

 

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай