Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира предлагането на нов картов продукт от висок клас, подходящ за бизнес клиенти – Visa Platinum Business Debit. Картите са предназначени за управление на фирмените средства и носят редица привилегии за клиентите, като атрактивен cash back, пътническа застраховка с комфортно покритие при пътуване в чужбина и други предимства.

Fibank издава корпоративни дебитни карти Visa Business Debit във всеки един от своите клонове в София и страната, на управителя и упълномощени от него лица. Те са без такса за издаване и при плащане в търговските обекти в България и чужбина. С Visa Platinum Business Debit плащането на фирмените разходи е бързо и сигурно, което прави контрола и осчетоводяването значително по-лесни. При служебни пътувания и командировки, служителите с бизнес дебитни карти от Fibank се разплащат гъвкаво, а отчетността за мениджмънта е въпрос на няколко клика. В случай че картата е загубена или открадната, запазването на средствата в сметката е подсигурено при съобщаването за този факт до банката. Картите се анулират и заменят бързо и може веднага да се предостави достъп до сметката.

Картите Visa Platinum Business Debit предоставят участие в cash back програма – възстановяване на 0.2% от направения оборот на всеки 6 месеца, при достигане на оборот от минимум 10 000 лв. (в оборота не се включват тегления на АТМ, парични транфери и залози на хазартни игри). Те разполагат с пътническа застраховка при пътуване в чужбина от Generali с покритие до 15 000 USD. Допълнително, клиентите могат да се възползват от достъп до бизнес летищни салони с програмата Lounge Key и специални оферти за различни отстъпки за хотели.   

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай