С най-голяма признателност публикуваме позитивни писма, които получихме във връзка с нашата корпоративна кампания в подкрепа на българската духовност. В социалния и културен проект се включиха едни от най-добрите и обичани актьори, които рецитират любими текстове от родната литературна класика.

Повече за самия проект можете да прочетете ТУК.

***

Здравейте г-жо Георгиева,

Бих искал да изкажа моето възхищение от проведената рекламна кампания на банката, свързана с рецитиране на стихове на велики български поети, прочетени от други велики български актьори. Категорично считам, че кампанията е изключително впечатляваща, положителна и навременна. Ние, българите, със сигурност имаме нужда от подобно одухотворяване, с което да превъзмогнем сивото ежедневие.

Поздравления за гениалната идея.

Благодаря ви.

Evgeni Haramliysky

CEO

Domaine Boyar International EAD

***

До Управителния съвет на ПИБ АД

Уважаеми ръководители,

Рекламата Ви, която тече по медиите, включваща  стихове на класици на българската поезия е уникална  и вдъхновяваща. Във времето на непоетични събития и случки в нашето ежедневие тези прекрасни стихове, рецитирани от популярни български актьори, биха били много поучителни и възпитателни за българските ученици.

Според нас те ще върнат интереса на нашите деца към „всичко българско и родно”, ще повдигнат техния дух и самочувствие.

Предлагаме Ви да подсилите Вашата реклама, като подарите на всяко българско дете от I до XII клас по един диск с изпълненията на тези стихове. Смятаме, че това ще е един чудесен подарък за учениците за първия учебен ден – 15. IX..

В това свое начинание смятаме, че няма да е трудно да намерите спомоществователи, ако имате нужда от средства.

С уважение,

Валентина и Георги Георгиеви

гр. Добрич

***

Похвални думи за проекта от г-н Калин Тодоров, получени по електронна поща.

"С огромно удоволствие следя новата Ви рекламна кампания. Малко търговски дружества биха платили реклама в най-гледано време, не за да представят новите си продукти, а за да покажат, че има неща, които са над всичко днешно и материално.

Поздравявам Ви за идеята.

Сигурен съм, че по този начин вече сте спечелили много повече нови клиенти, отколкото, ако бяхте ползвали тези рекламни минути, за да покажете новия си вид кредит или някои други Ваши продукти. И бъдете сигурни, че клиентите, които ще спечелите с тази кампания, ще са много по-различни от тези на другите банки."

Благодаря, че повдигнахте духа ми

Уважаеми господа,

Искам да Ви поздравя за изключително находчивата и родолюбива идея, която прилагате в рекламите си. Ако повече компании прилагаха подобен подход, то българският дух щеше да се възроди. Искрено се надявам, че проблемите, които някой Ви създаде, не са поради патриотичното Ви начинание. Знам, че много хора изтеглиха парите си, но аз и съпругата ми ще направим точно обратното. Ние ще вложим парите си от десетгодишната ни работа в Англия, след като се върнем окончателно в България следващата година. Към това решение ни тласна българолюбивият Ви рекламен подход.

Желая Ви успех!

Боян Боянов

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай