Това не е само един пореден конкурс, за нас това е огромно признание. Тодор Христов, известният създател на www.novavizia.com, от когото и ние черпим знание и вдъхновение, поде тази прекрасна, според нас, инициатива. Този конкурс има за цел да покаже и отличи тези български корпоративни блогове, които Вие – аудиторията, читателите и клиентите намирате за най-интересни, най-полезни, най-добре организирани и най-професионално поддържани.

new-2

Блогът на ПИБ е сред номинираните 25 корпоративни блога и това за нас значи много. Смятаме номинацията за изключително важна, не само защото ни се отдава още една възможност да премерим сили с конкуренцията и да се борим за награда, а защото е признание от хора, които блогват преди нас, които имат голям опит в он-лайн комуникациите, от които ние черпим опит и идеи.

Гласуването започва от днес, 16 ноември 2009 и ще приключи в 13:30 часа на 26 ноември. Всеки гласуващ може да подкрепи със своя вот трите корпоративни блога, които предпочита. След гласуването, специално жури ще оценява 5-те блога с най-висок читателски блог и от тях ще бъде излъчен победителят.

Ако спечелим, това ще бъде третата ни награда тази година – след първото място в категория „Бизнес” в конкурса Български награди за Уеб 2009 и след двете награди от БГ Сайт 2009 - ПИБ взе приза на журито в категория „Банки и финанси” и трето място в същата категория от вота на публиката.

Призоваваме тези от Вас, които харесват блога ни и подкрепят нашата работа и усилията ни да разработим всички допълнителни комуникационни канали, чрез които да достигнем по-близо до Вас – нашите клиенти, да гласуват за нас!

Благодарим на всички, които са ни подкрепяли и продължават да го правят!

Коментари

Коментирай