И през тази година нашите служители не пропуснаха да докажат своите спортни заложби в зимното спортно събитие "Банско ски фест за банки и партньори". Оспорвана надпревара, много забавление, представяне на ниво, прецизно изчисляване на резултати и блясък на медали. С тези думи можем да опишем само част от удивителната атмосфера и вълненията на участниците по време на съревнованията.

Традиционната зимна спортна надпревара, организирана от Българска работническа федерация „Спорт и здраве” и Асоциацията на банките в България, отново събра най-добрите ски и сноуборд състезатели, които постигат високи резултати не само в сферата, в която работят, но и като покоряват пистите.

Спортните дисциплини, в които се включиха състезателите, бяха гигантски и паралелен слалом за жени и мъже, отборни състезания по ски и сноуборд, както и състезание за смесени отбори по боулинг.

В ски състезанията отборът на Fibank грабна най-много медали. Бранимира Николова спечели първо място в индивидуалното състезание по гигантски слалом, както и второ в паралелния индивидуален слалом. В тези дисциплини се класира и Ралица Богоева – съответно на трето и четвърто място. Те успяха да спечелят и купата за отборното спускане. При мъжете с медали завършиха Владислав Хаджидинев - 4-то място в гигантския слалом и Никола Карапетков - 4-то място в паралелния слалом. Скиорите от Fibank също успяха да се класират отборно на 2-ро място.

В състезанията по сноуборд инивидуално се класираха Калин Борисов на второ място в гигантския слалом и първо в паралелния, както и Стою Тодоров на трето в гигантски и 4-то в паралелния слалом. Мъжете успяха да спечелят и  1-во място отборно. При жените най-бърза беше Станислава Димитрова, която спечели първи места в индивидуалните състезания по сноуборд.

Честито, колеги!

Благодарим за снимките, предоставени  от Станислава Димитрова

Яна Ячева

Яна се присъединява към екипа на Fibank през 2008 година като специалист „Общи банкови операции”. След като завършва магистърската си програма в Холандия, Яна отново се връща в голямото семейство на Fibank като специалист „Маркетинг”. Тя се стреми да информира всички клиенти и служители на банката за новини и събития, свързани с Fibank, посредством корпоративния ни вестник – Fibank news. Яна участва и в организирането на събития и отговаря за спонсорските отношения на банката. Професионалните й интереси са в сферата на интерактивния маркетинг, корпоративните комуникации и организацията и провеждането на събития.

Коментари

Коментирай