Традицията повелява да посрещаме позитивните емоции, с които ни заливат Коледа и Нова година, с богато отрупана трапеза, с подаръци под елхата и много усмихнати роднини. Нашият Коледен кредит е на Ваше разположение, за да се подготвите за празниците – да Ви осигури средства, с които да зарадвате себе си и любимите си хора.

Богата трапеза и подаръци за всички с Коледен кредит от Fibank

Кредитът е за сума до 10000 лв. или еквивалента в евро. Лихвата за първите 12 месеца от срока на кредита е 6% годишна фиксирана и ще Ви улесни при връщането на кредита, като ще можете да планирате по-лесно вноските си. Освен това можете да изплатите кредита по-рано със собствени средства, без да дължите такса за това.

Промоционалните условия са в сила до 31 януари 2012 г. Разгледайте останалите параметри на кредита. За него можете да кандидатствате във всеки един от клоновете на Fibank, без да дължите такса за разглеждане на документите. Ние Ви желаем весела и приятна подготовка за празниците! :-)

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай