През седмицата клиентите на Fibank в Paradise Center бяха приятно изненадани от специално преживявaне. Те бяха посрещнати от прекрасната музика на момичетата от трио HYPNOTIC – една от най-успешните и популярни струнни формации у нас, по мнение на ценителите на стойностната музика. Красивите музикантки, орисани с чар, нежност и неподражаем стил, създадоха неповторима атмосфера за клиентите на Първа инвестиционна банка и за случайните минувачи. Пред клона на Fibank се събраха хора, привлечени от магнетичната музика.

Изведнъж от събралата се тълпа се появи прекрасна танцуваща двойка, за да направи преживяването още по-вълшебно и запомнящо се. Докато се наслаждаваха на красивото танго и грациозните движения на танцьорката, зрителите на шоуто я разпознаха - Маргарита Будинова, един от най-артистичните и професионални хореографи в България.

„Музиката и танцът създават магично настроение и са неразделна част от всеки празник. Затова ние от Fibank избрахме именно тях за специален поздрав към своите клиенти с пожелание за вълшебна Коледа и много красота на празниците. По време на събитието беше заснето видео, което можете да видите на Facebook страницата на банката:

https://www.facebook.com/Fibank/videos/10155588309839064/“, сподели Ивайло Александров, директор „Корпоративни комуникации“ във Fibank.

Първа инвестиционна банка е шест пъти носител на наградата „Банка на клиента“ в престижния конкурс, организиран всяка година от „Асоциация Банка на годината“, което е доказателство за високото ниво на обслужване на кредитната институция и индивидуалното отношение към клиентите.

Коментари

Коментирай