В час с Fibank

Често възрастните питат децата какви искат да станат, когато пораснат, и често до прозрение по този въпрос се стига по-късно, отколкото би ни се искало. „OpenEDU 2013 – Училище за живота“ е инициатива на Министерството на труда и социалната политика, която извежда учебните предмети от класните стаи, за да покаже на учениците как реално функционират банките, производствените предприятия, музеите и други организации.

Fibank се включи в този проект със социално значение, като покани ученици от Търговско-банковата гимназия в София да се запознаят отблизо с работата в институцията. Бъдещите банкери разбраха каква е структурата на Fibank, какви са продуктите и услугите, които се предлагат, добиха повече информация за естеството на работа в различните дирекции, както и други банкови въпроси.

Ние от Fibank се надяваме, че поне малко сме им помогнали да намерят връзката между учебния материал и практиката, и им пожелаваме да постигнат професионалните си стремежи.

Яна Ячева

Яна се присъединява към екипа на Fibank през 2008 година като специалист „Общи банкови операции”. След като завършва магистърската си програма в Холандия, Яна отново се връща в голямото семейство на Fibank като специалист „Маркетинг”. Тя се стреми да информира всички клиенти и служители на банката за новини и събития, свързани с Fibank, посредством корпоративния ни вестник – Fibank news. Яна участва и в организирането на събития и отговаря за спонсорските отношения на банката. Професионалните й интереси са в сферата на интерактивния маркетинг, корпоративните комуникации и организацията и провеждането на събития.

Коментари

Коментирай