Вчера (26.11.2009г. ) приключи 10-дневното гласуване на публиката за най-добрите корпоративни блогове в България. ПИБ се класира на 3то място сред всичките 25 кандидата! Успяхме! Искрено се радваме на това постижение и искаме сърдечно да благодарим на тези от Вас, които ни подкрепиха. Тази класация ни стимулира да поддържаме добрата работа и да се стараем към развитие, тъй като това е гласът на публиката т.е. Вашият глас. А този глас е най-важен за нас, тъй като отразява мнението на потенциалните ни и настоящи клиенти,  и на хората, за които е създаден този блог, хората с които водим двустранна комуникация и се стараем да оптимизираме партньорските си отношения!

blogs

От общо 2136 гласа, ПИБ има 199 или 9 процентов дял. Както бяхме обещали, ще връчим и 1 награда на един от участниците в гласуването, който промотира самия конкурс. Йорданка Стоянова печели безплатен хостинг план „СуперПро“ и регистрация на един домейн (.com, .net, .org, .info, .eu или .biz) за 12 месеца от superhosting.bg. Това е нашата награда за първо място от конкурса BGSite в категория „Банки и финанси“, която с удоволствие ще преотстъпим на Йорданка.

В началото на следващата седмица, тричленното жури на конкурса “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″ ще се събере и след предварително определени процедури, ще излъчи победителя. Пожелайте ни успех!

Коментари

Коментирай