В днешната петъчна рубрика бихме искали да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Благодарим на клиентите, които са с ПИБ от 15 години и които следят всеки наш успех и споделят радостта ни.

Благодарим на клиентите, които ползват много наши продукти и освен своята лоялност ни дават и своята обективност - така, както направиха много от клиентите ползващи Виртуалния банков клон. Те ни напътстваха, даваха конструктивни предложения и крайният резултат е повод за съвместна гордост.

Благодарим на хората, които са имали само една дебитна карта от ПИБ и които сега ползват успешно няколко от различните видове кредитните карти, носещи логото на ПИБ.

Благодарим на хората, които са избрали да финансират покупката на жилищата си с кредити от ПИБ.

Благодарим на хората, които са избрали нас за партньори в нелекия процес на развиване и разрастване на бизнеса си. На тези, които използват фирмените кредити отпускани от ПИБ, за да бъдат част от развитието на нашата икономика.

Благодарим и на инвеститорите. На тези хора, за които да бъдеш акционер в ПИБ е въпрос на престиж и плод на дългогодишно доверие. На хората, които ни подкрепят независимо от трудностите.

Сега искаме да благодарим специално на всички тези хора, които изказаха пълната си подкрепа към ПИБ през изминалите няколко дни. Това са акционери, сезирали БНБ заради неверни публикации в медиите, това са клиенти възмутени от тиражирането на клюки по форуми и блогове, това са партньори възмутени от безнаказаността, с която се разпространява невярна информация .

Благодарим ви, на всички вас. За това, че излизате от анонимността и ни подкрепяте публично, за това, че ни давате сили да продължим да работим по начина, по който сме работили винаги през изминалите 15 години.

Екип на ПИБ. И горди, че сме част именно от този екип!

Коментари

Коментирай