Всяка седмица един късметлия ще печели екскурзия до канарския остров Тенерифе

От 23 ноември 2015 г. до 3 януари 2016 г. плащайте активно с Вашата карта Visa и можете да спечелите страхотни награди. Всеки ден Ви очакват 4 награди от по 200 лв. а всяка седмица – вълнуваща екскурзия до Тенерифе.

За да участвате в тегленето на седмична награда  - екскурзия в Тенерифе, е необходимо да следвате 3 лесни стъпки:

  • Направете поне 3 плащания с Visa в рамките на седмица;
  • Регистрирайте номерата на ПОС бележките в уебсайта на Visa;
  • Настройте се за незабравима екскурзия в Тенерифе.

VisaТенерифе е най-големият от забележителните канарски острови и е известен с топлото си време през цялата година. Той Ви очаква, за да Ви очарова с просторни плажове със златист и черен пясък, величествени планински вериги, тайнствени тропически гори, вулканични полупустини и още много вълнуващи места, които Ви пожелаваме да посетите.

Участвате автоматично в тегленето на дневните награди от 200 лева, като просто плащате с Вашата Visa карта от Fibank.

Очакват Ви 4 награди от 200 лева всеки ден, предоставени под формата на предплатени карти Visa.  Вие разполагате с пълната свобода как да използвате наградата си - веднага за себе си, за Вашите любими хора или за нещо мечтано, към което се стремите.

Успешно пазаруване с Visa!

Правилата на промоцията можете да видите на: www.visabg.com

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай