Главният изпълнителен директор и председател на УС на Fibank – г-н Никола Бакалов, присъства на юбилейното 30 издание на церемонията „Златна мартеница“ и връчи награда на г-жа Ирина Недкова Г-жа Недкова е собственик и управител на АЙРИНИ СТУДИО ООД - първото дружество, кредитирано по програмата Smart Lady на Fibank, която е насочена към жените в бизнеса.

Nikola Bakalov and Irina Nedkova

Да бъдеш първи винаги е огромна отговорност, защото преди всичко изграждаш път там, където той не съществува и по-твоите стъпки ще минат след това много други. Ето защо с всяка направена крачка трябва да се стремиш да даваш пример, който вдъхновява. Г-жа Недкова е един отличен пример за това, че с желание, бизнес нюх и упорита работа можеш да създадеш международен бизнес от България и то в сектор, който реализира над 5 млрд. долара оборот на година. Успешното сътрудничество, което изградихме, бе пример и за много други дами да се включат в програмата Smart Lady и да развият свой собствен бизнес. Ето защо тази награда е изцяло заслужена за положения труд и усилия на г-жа Недкова, не само като бизнес дама, но и като личност, която вдъхновява. Пожелавам й и занапред да продължава своето успешно развитие в бизнеса, а ние като нейната банка, ще продължим да бъдем надежден партньор в реализацията на всички нови начинания“,
каза г-н Никола Бакалов

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай