В забързаното ежедневие понякога забравяме да направим вноската по кредитната си карта. Затова, ако не сте направили минималната погасителна вноска, в края на всеки месец Ви напомняме, като Ви изпращаме съобщение с общото задължение за последния отчетен период, както и за минималната вноска. Сега ще Ви представим и два удобни начина да направите вноската. И двата ще Ви спестят разходката до наш клон.

Първият вариант е нашият Виртуален клон. Когато имате свободно време, само зареждате e-fibank.bg в браузъра и нареждате превода. За тази и други активни операции Ви трябва или Квалифициран електронен подпис, или Token устройство. С Token-а ще можете да банкирате и от своя таблет или мобилен телефон. Имайте предвид и че всички преводи между собствени сметки във Fibank са без такса.

Много удобна е и услугата ни „Автоматично погасяване на задължения по кредитни карти с чип”. Тя изобщо не изисква Вашата намеса. При регистрацията за нея в наш клон избирате дали да прехвърлим автоматично от друга Ваша сметка цялата сума на задължението, или да направим по този начин само минималната вноска (3% за кредитните карти Visa и MasterCard). Вижте таксите за тази услуга в нашата тарифа.

Кой от двата начина Ви се струва по-удобен?

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Първият вариант е нашият Виртуален клон. Token устройство!

Коментирай