Ако имате възможност да заделяте минимална сума всеки месец (20, 50, 100 лв.), това е един от най-лесните начини във времето да увеличите средствата по своя депозит или да съберете пари, за да сбъднете някоя своя мечта – да посетите някоя далечна страна например. Да приемем, че спестявате по 50 лв. на месец. Така след 5 години ще сте заделили 3000 лв., без да броим начислената лихва по депозита. Днес е още по-лесно да спестявате по този начин, защото не е необходимо да посещавате клон на банката, за да превеждате сумата по сметката на депозита си. Ето две идеи как да направите това бързо и лесно.

Можете да автоматизирате процеса чрез една от нашите услуги – „Периодични преводи”. Чрез нея можете да определите точен ден от месеца или интервал от време, в които от Ваша сметка в банката да се прехвърлят средства по Вашия депозит. Избирате сумата, която искате да бъде превеждана, и Вашите спестявания ще започнат да се увеличават равномерно всеки месец. За услугата можете да се регистрирате във всеки един от нашите клонове. Таксата за регистрация за услугата е 2 лв., а ако преводите са между Ваши сметки във Fibank, ще бъдат без такса.

Ако пък не сте сигурни, че можете да отделяте една и съща сума всеки месец, или нямате нищо против всеки месец да нареждате по един превод (дори и от мобилния си телефон), на помощ идва нашият Виртуален клон. С няколко клика ще извършвате собственоръчно превода от едната към другата своя сметка – тогава, когато Ви е удобно. Вижте повече за Виртуалния ни клон и неговите удобства в нашия сайт.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай