По време на предстоящите почивни дни ще подсигурим работата на дежурни клонове, за удобство и улеснение на нашите клиенти. Служителите на ПИБ ще празнуваме официалните празнични дни 1 и 6 май,като през останалите почивни дни ще има дежурни клонове в София и страната, които ще работят както следва: на 2 и 3 май (събота и неделя) ще работят всички клонове на Банката в София и страната, които обичайно дежурят през съботните и неделните дни. За дните 4 и 5 май ще работят само тези клонове на Банката, които обичайно работят само в събота.

Подробна информация за работното време на всеки отделен клон на Банката, можете да откриете на официалния сайт на ПИБ, на адрес www.fibank.bg.

Традиционно ще бъде гарантирана работата на всички банкомати на територията на страната чрез специални дежурни екипи. Служителите на ПИБ ще следят за регулярното зареждане с банкноти и ще се грижат за отстраняване на евентуални повреди.

Всички картодържатели на ПИБ могат да бъдат спокойни през Първомайските и Гергьовденските празници, защото без прекъсване ще работи и Картовия център на ПИБ, за да се гарантира високото качество на обслужване, на което са свикнали клиентите на Банката.

Коментари

  1. Еее, браво! Така няма да трябва днес да се пребива от бързане и да тичам до банката!!!

  2. Не го разбирам аз това всенародно безделие, което се повтаря всяка година, явно и ПИБ са на моето мнение - браво, така се бачка яко и се постигат добри резултати. После защо им били доволни клиентите.:)

Коментирай