Преди време Ви разказахме за най-новия си кредит – Свободен ипотечен кредит. Основната ни цел при създаването му бе да направим закупуването на имот много по-лесно. Така дойде и името на кредита – той не поставя никакви ограничения пред нашите клиенти, затова го нарекохме Свободен. Едно от основните му предимства е атрактивната лихва – 7% фиксирана на годишна база за първите 7 години. Второто е липсата на такси и комисиони при предсрочно погасяване на кредита, т.е. свободно можете да се възползвате от добрите финансови условия или благоприятни предложения за рефинансиране на кредита на по-следващ етап. Със „Свободния ипотечен кредит” можете да ползвате и гратисен период – да отложите временно вноските или да внасяте само лихвата. И още.

Опитахме се да опишем предимствата на „Свободния ипотечен кредит” в предходна публикация в блога. Можете да ги прочетете и там. Но по-лесно ще е, ако в съботните дни през следващите три седмици между 11 и 19 ч. посетите някой от следните ни офиси в София:

Сити център, бул. „Арсеналски“ 2

Мол София, бул. „Александър Стамболийски“ 101

Между 10 и 17 ч. отново в събота (16-и, 21-ви и 30-и юни) ще можете да се срещнете с наш кредитен специалист в следните клонове в страната:

Пловдив, ул. „Княз Александър I Батенберг“ 26

Варна, ул. „Братя Миладинови“ 47

Бургас, ул. „Александровска“ 58

Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 104

Плевен, ул. „Дойран“ 138

Благоевград, ГУМ, ул. „Тракия“ 6

Там наши кредитни специалисти ще са на Ваше разположение, за да Ви разкажат в подробности за възможностите за закупуване на жилище, както и за нашия Свободен ипотечен кредит. Там всеки един от Вас ще получи и награда. И всички искания за кредит, подадени в тези дни, ще са освободени от такса за разглеждане. Ще Ви очакваме!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай