Вчера (16.06.2009г.) посрещнахме деца от домове за сираци за Деня на отворените врати, който се проведе в централата на ПИБ на бул. „Драган Цанков” 37. Изпълнителният директор г-жа Мая Георгиева посрещна с усмивка всички деца, а те с нетърпение очакваха своята голяма изненада. Тя беше под формата на организирано шоу и детски забавни и поучителни игри водени от двама известни български телевизионни водещи – Васил Василев (Зуека) и Димитър Рачков. Децата бяха наистина щастливи да се срещнат и играят с двама от своите любимци от малкия екран.

PICT5404

Преди две години на този ден при нас пак бяха дошли деца-сираци, едно от които се отличаваше от другите и изразяваше голямо желание да си говори с нас. Досега, през последните две години това младо момиче (Деси Трайкова) всеки ден има шанса да се изявява професионално и да трупа опит в отдел „Архив” на ПИБ АД.

IMG_4534

Ние сме изключително позитивно настроени към тези малчугани и сме готови да им дадем шанс да се развиват ако проявяват желание, когато достигнат нужната възраст. Сега Деси има своя квартира, която дели с няколко приятелки; има много колеги и спътници в своя живот, които гледат на нея като на младо, амбициозно и конкурентоспособно момиче.

IMG_4543

Преди края на празненството, всички малчугани получиха подаръци – лакомства, тениски, шапки, а ние получихме много усмивки, целувки и благодарности.

PICT5385

Атмосфрерата беше приятна и радостна, особено когато виждаш млади и щастливи детски погледи!

Коментари

  1. прекрасна инициатива. дано повече институции я последват.

Коментирай