Днес се проведе ежегодната благотворителна инициатива на Първа инвестиционна банка – Ден на отворените врати. Управителите на пет регионални клона посрещнаха деца от домове за сираци, останали без родителска грижа. Денят на отворените врати се състоя в Бургас, Карлово, Стара Загора, Пловдив и Разград.

Picture 098

Проведоха се забавни програми и увеселитeлни игри с интересни водещи. Децата имаха възможността да разгледат офисите на банката, да се запознаят с основната дейност на финансовата институция и да си поговорят и зададат своите въпроси към нашите служители. Поради вискоия интерес към дейността ни, много от колегите останаха приятно изненадани от любопитството на децата и младежите от домовете за сираци. Преди края на събитията, всяко дете получи персонален подарък с лакомства, летни дрехи и шапки.

p6150096

Утре (16 юни 2009), ще се проведе Ден на отворените врати в централата на ПИБ на бул. Драган Цанков 37 в София. Подготвили сме интересна програма, много игри и много подаръци за всички. Двама известни телевизионни водещи ще водят парада, а кои са те, ще запазим в тайна, за да изненадаме младежите. Фондация за граждански инициативи (ФРГИ) е наш основен съдружник в организацията на събитието. Техен представител ще запознае децата с новостите на финансовия свят чрез опознавателни игри, а нашите колеги от централата са в очакване на нови въпроси и с удоволствие ще разкажат за своята професия и ежедневие!

Коментари

Коментирай