1. Nucl3arDru1D казва:

Какво включва "екслузивното обслужване", че ме заинтригува? Само за клиенти на Дайнерс Клуб ли е, или и за клиенти на ПИБ?

За всички свои клиенти Дайнърс клуб България осигурява 24 часово обслужване, 7 дни в седмицата. Само притежателите на червена First Lady и черна Diners Club Prive' се ползват с привилегията да обслужват задълженията по своите Дайнърс карти, както и да се възползват от всички банкови продукти на Първа инвестиционна банка, в специален луксозен офис на бул. "Васил Левски" N 35 в гр. София. Освен комфорт и дискретност, клиентите ни получават професионално отношение и вниманието на личен асистент, съдействащ за организирането на бизнес и туристически пътувания, резервации в хотели и реторанти, самолетни билети. Персоналният асистент организира посещение на концерт, опера или спортно събитие, консултира клиентите при покупки и организира връзка с конкретен моден експерт.

С пожелание за успешна седмица,

Анна Ангелова

2. Vasha Masha казва:

Какво да направя за да си извадя Червена Дайнерс Първа дама. Поисках във офиса ви на Левски, но ми казаха, че се решава от Вас. Имам Розова,следя с интерес предложенията за отстъпки - някои от тях получих и аз, но отстъпките за Червената са много по-големи. Независимо от това, аз редовно си я ползвам и смятам, че вече мога да стана Червена.Мерси - предварително!

Червената карта Първа дама е продукт от висок клас. Дамите притежателки на тази карта се ползват със специално отношение и привилегията да имат по-високи отстъпки в търговските обекти. Всъщност това е най-елитната дамска карта в Бъргария с възможност за ползване на отстъпки в над 400 търговски обекта. При жалание от Ваша страна, с удоволствие бихме разгледали искане да Ви издадем червена карта Първа дама. Естествено ще бъдат взети под внимание оборотите с Вашата розова карта, както и редовността на обслужване на задълженията Ви. Не се колебайте да ни потърсите на тел.02/8171122, 8171196 или да поискате допълнителна информация във всеки офис на ПИБ, където също ще получите компетентно обслужване.

Ще Ви очакваме!

Анна Ангелова

3. Колев казва:

Здравейте. Бих искал да разбера какви са предимствата на картите Дайнърс Клуб в сравнение с картите Виза и Мастеркард. Аз лично ползвам златна карта Мастеркард и получавам 1% кешбек за всяка покупка. Има ли при картите Дайнърс подобна програма? С какво като цяло може да ме убедите да си извадя карта Дайнърс? Благодаря предварителн и Ви желая професионални и лични успехи.

Кредитната карта Дайнърс успешно може да обслужва както Вашия бизнес, така и лични нужди. Тази карта може да ползвате в над 14 млн. търговски обекта по света - водещи хотелски вериги като Hilton, Intercontinental, Sheraton, рент-а-кар компании, национални авиокомпании, туристически агенции, ресторанти и т.н.

Картата Ви осигурява безплатен достъп и консумация в бизнес салоните на над 100 международни летища. Едно от големите предимства на Дайнърс е дългият гратисен период за покриване на разходите - до 60 дни /за сравнение: гратисният период на другите кредитни карти е до 45 дни/.

Картата дава възможност на VIP клиентите да надвишават кредитния си лимит до 50 % от първоначално отпуснатия. Това ни прави изключително гъвкави и способни да отговорим на нуждите на клиента, дори в момент на осъществяване на дадена покупка или резервация в търговски обект. Начинът на функциониране и техническите параметри на Дайнърс позволяват да се издадат допълнителни карти към една основна карта. Това е идеална възможност за издаване на допълнителни карти на членове на семейството. Бих желала да Ви информирам и за Наградната програма на Дайнърс клуб България. Притежателят на кредитна карта Дайнърс получава 1 точка за всеки 5 евро, похарчени в чужбина и 1,5 точки за всеки 10 лв., похарчени в България. Набраните точки се реализират в подбрани награди, включени в специален каталог.

Надявам се да съм била изчерпателна и полезна за избора Ви, г-н Колев!

С уважение,

Анна Ангелова

Коментари

  1. Благодаря за отговора!

    ще ви потърся още днес.

Коментирай