Уважаеми клиенти,

напоследък много от промоциите ни по депозити бяха за лева и за евро. Ето, че дойде моментът за промоция на депозит в щатски долари. Тази валута е онагледена върху банкноти с ликове на едни от най-влиятелните хора в света – американските президенти. Представяме на Вашето внимание най-новото ни предложение – депозит в долари. За клиентите, които са верни фенове на "президентите" е новата ни оферта: 3-месечен срочен депозит в щатски долари – годишна лихва 5.5%, която се изплаща на падеж. За да се възползвате от най-актуалната ни промоция посетете офис на ПИБ.

Настоящата оферта е валидна за физически и юридически лица, като тя е в сила до 9 май 2009 година, включително. Както обичайно, банката няма изискване за минимална сума за откриване, довнасяне на средства е възможно през целия период на депозита и такси за откриване, обслужване или закриване на сметката не се събират. Депозитът е гарантиран от Фонда за гарантиране на влоговете в банки в размерите, предвидени от закона.

Коментари

  1. Здравейте,

    въпроса ми е при теглене от свободен депозит има ли значение в кой град си открил депозита?

    1. Здравейте, г-н Димов, Не, можете да теглите от депозита във всеки един клон и офис на Fibank. Препоръчително е да носите договора за откриването му. Поздрави и успешен ден!

Коментирай