Най-добрият български футболист в момента Димитър Бербатов e новото рекламно лице на Първа инвестиционна банка. Финансовата институция и звездата подписаха договор за едногодишно сътрудничество в началото на тази седмица.

Бербатов ще участва в няколко рекламни кампании по време на договорния период – имиджова и продуктови. ПИБ се ангажира да подкрепи проект на Фондация "Димитър Бербатов".

"Смятаме, че Бербатов е най-подходящият избор за рекламно лице на ПИБ – той е спортист с изключителна популярност, постигната с талант и професионализъм. В същото време е модерен, активен и отговорен млад човек. Тези качества стоят в основата на успеха и на ПИБ и ние сме сигурни, че сътрудничеството между нас ще постигне много добри резултати."

Първият клип се снима на 20.05.2008 г. от екипа на рекламна агенция КИВИ и режисьора Жоро Торнев и с него ще стартира имиджовата кампания. Клипът ще сложи началото на новата комуникационна платформа на ПИБ, основана на сътрудничеството между футболната звезда и банката. Бербатов ще бъде лице и на модерните иновационни продукти, предлагани от ПИБ – кредитни карти и жилищни кредити.

Екипите на Бербатов, агенция КИВИ и ПИБ работят усилено по реализирането на втория от поредицата клипове, който скоро ще се появи в медиите.

Коментари

  1. Рекламата и клипът като цало са сполучливи, но имам една сериозна забележка: липсва прекрасната Мая Георгиева сред служителите :-(

Коментирай