От миналия понеделник започнахме нова рубрика Днес Ви питаме, която ще актуализираме с нов въпрос всеки понеделник.

new22Тази седмица въпросът ни към Вас е: Как преодолявате най-горещите летни дни и яркото слънце? Имате ли проблем с високите градуси и най-топлите дни в годината? Очакваме Вашите отговори, мнения, въпроси и коментари от всякакъв вид и пожелаваме успешна и приятна седмица!

Коментари

  1. много по-добре от високата лихва която ми слагате по кредита и се опитвате да ме убедите че няма нужда да го знам предварително и че този е начина да си давате големите лихви по депозити е на това му се вика банка на клиента

  2. Оставям си едно дежурно сако и един чифт обувки на токчета в офиса – в останалото време нося блузи без ръкави и джапанки. Пия много вода, опитвам се да вечеря рано и ям повечко плодове. Всеки път когато наистина ми стане прекалено топло – хапвам сладолед – в момента във фризера ми имам 5 кутии.

  3. Работя и живея на климатик. Пия джин с грейпфрут или тоник, много ВОДА и ако мога отивам на море за 3 месеца!

  4. Доста хора имат проблем и аз съм един от тях. Когато въздухът стане горещ и влажен, дишането ми се затруднява, дори на моменти съм имал чувство, че няма да ми достигне въздухът. Затова стоя предимно на сянка, ходя на басейни които са полу-закрити и пийвам мента със спрайт и много лед и лимони. :)

  5. С диня и сладолед - и после защо напълнявам през лятото - ето защо!

Коментирай