new22Тази седмица въпросът ни към Вас е: Какво е отношението ви към летните музикални фестивали? Планирате летните си почивки така, че да посещавате летни музикални фестивали? Очакваме Вашите отговори, мнения, въпроси и коментари от всякакъв вид и пожелаваме успешна и приятна седмица!

Коментари

  1. Трябваше утре да пътуваме за Бургас за Спирит, обаче детето се разболя от варицела и сега сме под карантина :(

  2. Разбира се! Всяка година отпуската ми е съобразена с рок-фестивала в Каварна. Понякога това е единствената отпуска, но важното е, че е качествена! :-)

  3. Бях във Велико Търново края на миналия месец и се оказа, че тогава се провежда международен фолклорен фестивал – ако може това да се брои за летен музикален фестивал. Гледах представления на групи от Латинска Америка и Египет и много ми хареса. Планирам следващата година да заведа семейството и да останем малко по-дълго, защото целия фестивал продължава към 20-тина дни.

  4. Адски исках тази година да успея да стигна до Гластонбъри, но пак ще остане в плановете ми за някой друг път! Успях единствено да се довлека до EXIT, което беше едно от най-върховните ми преживявания. За десет години тези хора са постигнали нещо велико, силно се надявам, че Spirit of Burgas ще се развива по подобен начин

Коментирай