Лятото е често е периодът от годината, който най-естествено свързваме със силни и ярки спомени. Някои от нас са във ваканция, други в отпуска и това е периодът от годината, който се асоциира с пътувания, екскурзии, почивки и понякога незабравими преживявания.

new22Тази седмица въпросът ни към Вас е: Кой е най-яркият ви летен спомен? Очакваме Вашите отговори, мнения и коментари от всякакъв вид и ви пожелаваме успешна и приятна седмица!

Коментари

  1. Игрите по цял ден, до късна вечер в двора... филийте намазани с лютеница, която комшиите печаха (пак на двора) и най-вече безгрижието и липсата на стрес в хората :)

  2. Ходех на море 3 пъти: първо с нашите, после с едните и накрая с другите ми баба и дядо. Сега ходя на море на прибежки през почивните дни и честно казано нямам много спомени ;)

  3. Повечето ми летни спомени са от детските ми години: ядях филии с шарена соли и олио, която наричахме сиромашка баница, ритах топка по улиците, щом родителите се приберяха от работа и си паркираха колите, които тогава бяха малко, сутрин миеха улиците и миришеше на чисто, когато отивах на училище, отвориха магазин за хляб до нас и с останалите хлапета чакахме камиона да докара топлите кифли с мармалад. Помня сладкарница „Кристал”, как ме водеха на тора и кока-кола.

Коментирай