Лятото е към своя край, но все още има топли и слънчеви дни, през които можем да почиваме, наслаждавайки се на хубавото време. Често почивката предполага пътуване до дадена дестинация и обичайно това става с личен или семеен автомобил...и точно когато сме най-развълнувани, някои хора се разсейват и не шофират достатъчно безопасно и съсредоточено, други пък го правят твърде агресивно и бързо. За жалост „Война по пътищата в България” вече е ежедневие. Нека дружно да се опитаме да помогнем това да не се случва занапред. Първото и най-важно нещо е всички да шофираме разумно!

new22Въпросът ни към Вас е – Как смятате, че ще се справим с този проблем? А каква е Вашата лична идея за предотвратяване на пътни инциденти? Очакваме Вашите мнения и коментари!

Коментари

  1. С целенасочен и обективен контрол от страна на пътната администрация. Докато в България всеки индивид от всяка паланка може да си купи полицай срещу 10лв. никой няма да има страх. Интересен факт е, че българските шофьори карат изключително културно когато са зад граница. Причината - митовете са безкористната и строга полиция и солените глоби. Показателно.

Коментирай