Първо искам да поздравя всички служители на Първа инвестиционна банка! Тази награда е тяхна - те са я заслужили и всеки един от тях е лицето на банката в очите на клиентите.

scan0002

Много се радвам на това отличие - това е единственият приз от раздадените от в-к „Пари”, който не се определя от журито, а от хората, гласували в интернет страницата на вестника. Това отразява техните емоционална нагласа и предпочитания.

За мен тази награда е оценка на нашия труд в посока непрекъснато повишаване на качеството на обслужване. Това е много важно за нас като банка и ние непрестанно работим в тази насока, независимо от бързото ни разрастване и икономическата криза. Напротив, за нас качеството на обслужване има изключително значение точно в тези трудни времена. Миналата седмица завърши и поредното обучение на персонала на банката за добро клиентско обслужване, организиран от нас като основен преподавател беше Линда Дренан – американски специалист с четиридесетгодишен опит в сферата на банковото обслужване, която редовно обучава нашите служители. Усмивките на нашите служители, доброто клиентско обслужване, удоволствието, с което работим, се дължат и на нея. Експертите от Дирекция „Управление на Човешките ресурси” непрекъснато пътуват и обучават нашите служители, така че постигаме еднакво добро обслужване както в София, така и в най-малкия клон в страната. Разположението на нашите офиси, дизайна им, обслужването и удълженото работно време са съществен фактор в постигането на качеството на ПИБ.

Ние вече сме 4 пъти носител на приза - Банка на клиента, като през 2002 взимаме първата такава награда, до този момент не е била присъждана. Как го постигаме? За всеки от нас работата е удоволствие. Всеки от нас знае добре, че клиентът е най-важен. Всеки от нас знае, че нашето отношение е това, което клиентът ще запомни!И най важното - празнуваме нашите постижения заедно!!!

Коментари

  1. Айде, честита награда! Наистина обслужването във вашите офиси е класи над стандарта за БГ.

Коментирай