Награди

Едва ли някога Кремена Михайлова си е представяла, че нов чифт обувки ще са билета и към летните Олимпийски игри в Пекин. Едва ли Николай Кескинов е вярвал, че платена сметка към „Топлофикация" ще му донесе чисто нов лаптоп.

ПИБ, MasterCard и VISA направиха това възможно.

MasterCard са официални спонсори на УЕФА и съответно на Европейското първенство по футбол'2008, а VISA International e традиционен спонсор на Олимпийските игри. По повод тези две грандиозни спортни събития, и в резултат на изключително успешното си партньорство с VISA и MasterCard, ПИБ организира двете томболи в началото на месец Юни.

В томболата участваха всички притежатели, които са си издали специалната футболна карта на ПИБ и MаsterCard и тези клиенти, които са реализирали плащане на стойност минимум 20 лв. за периода на промоцията с кредитни карти VISA или MasterCard.

Следните награди получиха:

Пътуване до Виена

Билетите за двама за четвъртфиналния мач на стадион Ernst Happel във Виена и туристически пакет, включващ самолетни билети, 2 нощувки и закуски в 4-звезден хотел :

Еленка Динчева, Росен Йосифов, Ангел Димов, Стефан Даковски, Любомир Илиев и Весела Колчева

Пътуване до Пекин

Пакет за двама за Олимпиадата в Пекин, включващ самолетни билети, 3 нощувки в 5-звезден хотел, закуска, както и билети за състезанията по време на престоя:

Кремена Михайлова

Допълнителни награди

Плазмен телевизир и лаптоп, осигурени от ПИБ, получиха Боян Георгиев и Николай Кескинов. Николас Грийн, Майа Маркова-Лучинска и Неделко Ганчевски получиха утешителни награди - ръчен часовник с логото на Евро 2008.

За по-любопитните: за да видите, с какво всеки един от щастливците си е спечелил наградата е достатъчно да кликнете на снимката. Там с тагове сме отбелязали името на щастливеца и вида плащане което му е донесло съответната награда.

Коментари

  1. От 03 юни Първа инвестиционна банка стартира нова промоция за кредитни карти MasterCard UEFA EURO 2008. Всеки, който си открие кредитна карта от лимитираната серия за Евро'2008, ще участва в томбола. Наградите, които ще се раздадат, са 3 часовника, 6 раници и 30 тениски с логото на MasterCard и UEFA Euro 2008 г. Промоцията е валидна до 18 юни, когато приключват мачовете в четирите основни групи на Европейското първенство. Наградите ще се теглят на 19 юни в присъствието на нотариус. Първа инвестиционна банка ще ги разпрати на печелившите с куриер, за да могат в най-горещите моменти на Евро'2008 да се насладят на подаръците си.

  2. Ееееее, много готино!
    Искам и аз!
    Кога ще бъде следващата томбола?
    Ей сега покрай промоциите ... ще натрупам точки ;-)

Коментирай