Обикновено банкерите се възприемат като сериозни и строги хора, чието основно занимание са цифрите и сметките. В тази рубрика ще ви покажем другото лице на банкерите в Първа инвестиционна банка и много любопитни факти за уменията на нашите финансисти.

Даниел Йорданов – ПИБ Стара Загора

Любител фотограф

Към екипа на Първа инвестиционна банка се присъединих през пролетта на 2004 г. Тогава, като съвсем нов в банковата сфера, „прохождах” в кредитирането заедно с Дирекция „Кредитиране на малки и средни предприятия”. Сега, вече почти четири години по-късно, се чувствам достатъчно уверен в банкирането, напълно в свои води. Преките ми задължения включват доста разнородни дейности – от комуникация с клиенти, през умения за реална преценка на заплетени ситуации, до разбиране на поредната сложна машина, която ще е обезпечение по утрешния кредит.

Подкрепата и общуването, професионално и лично, с моите колеги е много важна предпоставка за успешното изпълнение на преките ми задължения. Вие, колеги, сте хората, които създавате благоприятната среда и ме карате да се чувствам добре на своето работно място. Благодаря ви!

Кредитирането и досега продължава да бъде за мен приятното предизвикателство, което ме амбицира все повече и повече в опитите да бъда полезен на институцията, която представлявам и на себе си. В свободното си време съм изцяло отдаден на своето семейство, като дори и моите хобита са съчетани с времето, прекарано с любимите за мен хора. Имам прекрасна съпруга и две лъчезарни дечица – Роси е на три години и половина, а Иво е на година и три месеца. Много обичам да пътувам, а шофирането е за мен истинско удоволствие. Обичам да плувам, а планинарството е моя страст – планината, пътеката, раницата и приятната умора са едно страхотно преживяване. Почитател съм на щурите идеи, приложени на точното място и в подходящото време. Обичам много да снимам, колекцията ми включва над 40 000 снимки. С дузина приятели, обединени от идеята на един интернет форум, сме се посветили на каузата да помагаме с каквото можем на децата от три детски дома за сираци в Стара Загора. Обичам да гледам по седемнадесет пъти един и същи филм, стига да ми е харесал достатъчно, не се втурвам с твърде голям интерес към всяко ново заглавие. За книги напоследък почти не ми остава време, въпреки желанието, а за един бърз поглед на актуален вестник или поне на заглавията му винаги се намира по някояи друга свободна минута.

Ето и една малка част от моите снимки:

Коментари

  1. daaam, i spiralata e iaka! Neobichaen content za blog na banka! braus!

  2. Искам да видя още снимки (с по-добро качество). Особено дървената кукла е много интересна.

Коментирай