Шестнайсет години след учредяването си през далечната 1993-та година, Първа инвестиционна банка очаква своя едномилионен клиент с голям подарък.

1'000'000

Очакваме още до края на м. февруари да посрещнем нашия клиент # 1 000 000. Ако все още не сте се възползвали от нашите продукти или услуги, сега е моментът да го направите. Достатъчно е да откриете нова сметка, депозит, дебитна или кредитна карта, да кандидатствате за кредит или просто да изберете услугата или продукта, който Ви е нужен и в случай, че Вие сте клиент # 1 000 000, ще спечелите кюлче 50 грама инвестиционно злато. Единственото условие за участие е да не сте били наш клиент до момента. Така че можете да доведете вашия съпруг, съпруга, син или дъщеря, свой приятел или роднина в Първа инвестиционна банка, нека те изберат услугата, от която имат нужда, а ние ще им подарим подарък. Желаем Ви успех!

Коментари

  1. Здравейте г-жо Йондева, Бихме искали да Ви помолим да споделите с нас кога и как сме Ви разочаровали. Сигнализирахте ли по някакъв начин за причиненото неудобство? Тази информация е важна за нас! Както досега, така и занапред ще се стремим да предоставяме висококачествени услуги, така че се надяваме да запазим партньорството си. Поздрави, Екип на ПИБ

  2. Здравейте,
    Аз бих искала да попитам каква е наградата за едномилионния клиент, който се е отказал от услугите на банката? Аз съм на път да прекратя отношенията си с банката след 8 години , затова се интересувам каква ще ми е наградата.
    Е въпроса естествено е риторичен :) единствената ми награда ще бъде удовлетворението, че повече няма да имам вземане даване с банката и че ще мога да убеждавам приятели и познати да постъпят по същия начин. Но както е казал поетът "...стига ми тази награда...".

Коментирай