Българската банка представя на телевизионен екран едни от най-добрите и обичани български актьори от три поколения, които рецитират любимите си текстове от родната литературна класика, актуални и в наши дни.

Цветана Манева, Васил Михайлов, Лилия Маравиля, Ана Пападопулу, Юлиан Вергов и Христо Мутафчиев произнасят онези български слова, които неизменно ни карат да се вълнуваме и да се чувстваме достойни българи.

Fibank

С този проект Fibank празнува българската духовност и пожелава на всеки тв зрител да почувства отново патриотизма на Ботев, романтизма на Вазов, устремеността на Вапцаров, страстта на Багряна и философския лиризъм на Яворов.

„Това не е реклама, а едно послание от Fibank – част от социален и културен проект на банката. Чрез него се надяваме повече българи да се чувстват горди, припомняйки си откъсите от творби като тези на Ботев, Яворов, Вапцаров.”, казва Васил Христов, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка.

Проектът на Fibank е представен в различни медии, така че да достигне до сърцето на всички българи.

Видео клипове с рецитали можете да видите в Youtube канала на Fibank: https://www.youtube.com/user/FIBank

 

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай